Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Τα «θαυματουργά» δάκρυα που «πέφτουν» σαν βροχή και ο μετεωρολόγος – βουλευτής Καλλιάνος

Αυτός ο κύριος είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Μεταξύ άλλων συστήνεται και ως μετεωρολόγος. Εκπρόσωπος των θετικών επιστημόνων. Όταν δεν αγορεύει στα βουλευτικά έδρανα χρησιμοποιεί τις επιστημονικές γνώσεις του για να κάνει καιρικές προβλέψεις. Ο λόγος γίνεται για τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο.
Ο κ. Καλλιάνος όμως από ότι φαίνεται δεν περιορίζεται μόνο στις παραπάνω ιδιότητες του. Πρόσφατα επιστρατεύοντας «γνώσεις» και ανθρώπινες αισθήσεις μας αποκάλυψε ότι επί έναν ολόκληρο χρόνο δακρύζει η εικόνα της Παναγίας στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου, στον Βύρωνα Αττικής. Συγκεκριμένα ο «γαλάζιος» βουλευτής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Η εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα, δακρύζει συνεχώς εδώ και 1 χρόνο. Κάθε μέρα, 24 ώρες τη μέρα. Δεν είναι σωστό λοιπόν, όλοι εσείς που δηλώνετε άθεοι, να χλευάζετε αυτό το γεγονός. Να επισκεφτείτε την εκκλησία, να το δείτε και μετά γράψτε ότι θέλετε.»
 
Ο κ. Καλλιάνος λοιπόν ως άνθρωπος διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι η εικόνα «δακρύζει». Ο κ. Καλλιάνος ως επιστήμονας – μετεωρολόγος μας ενημέρωσε ότι τα… δάκρυα πέφτουν σαν βροχή και αυτό συμβαίνει «κάθε μέρα, 24 ώρες τη μέρα». Μέχρι εδώ όλα καλά! Ο καθένας εξάλλου έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όπως το θέλει. Όμως κ. Καλλιάνος δεν περιορίστηκε στα παραπάνω. Μας έκανε και κήρυγμα γράφοντας: «Δεν είναι σωστό λοιπόν, όλοι εσείς που δηλώνετε άθεοι, να χλευάζετε αυτό το γεγονός. Να επισκεφτείτε την εκκλησία, να το δείτε και μετά γράψτε ότι θέλετε». Δεν ξέρουμε τίνος τη «χλεύη» ένιωσε ο κ. Καλλιάνος που τον εξώθησε σε αυτή την …βαρύγδουπη ανάρτηση.
Είναι δικαίωμα κάθε Καλλιάνου να πιστεύει ότι η εικόνα δακρύζει με «θαυματουργικώ τω τρόπω». Είναι δικαίωμα κάθε Καλλιάνου να πιστεύει και να το διακηρύσσει πως η εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα, δακρύζει συνεχώς εδώ και 1 χρόνο. Το δικαίωμα στον σκοταδισμό δεν μπορεί να το στερήσει κανείς από κανένα… Πολύ δε περισσότερο από έναν επιστήμονα – μετεωρολόγο, ο όποιος μας ενημερώνει στο βιογραφικό του ότι κατέχει «πτυχίο Μαθηματικών, από το Πανεπιστήμιο Πατρών MSc Εφαρμοσμένης Ανάλυσης και Μαθηματικής Φυσικής»… Τα κηρύγματα όμως, ας τα αφήσει για άλλους πιο… ειδικούς.
Εκτός βέβαια αν ο κ. Καλλιάνος θεωρεί τον εαυτό του, τον καταλληλότερο στην ερμηνεία των «θαυμάτων». Εξάλλου ο ίδιος μέσα σε μια «νύχτα» βρέθηκε από πρώην εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα έγινε και βουλευτής… Είναι μετά δυνατόν ο πτυχιούχος, πολιτευτής να μην πιστεύει στα «θαύματα»;
 
Πηγή: imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: