Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Επικίνδυνος ο δρόμος εισόδου - εξόδου στην Πέλλα

Το κακό οδικό δίκτυο της Πέλλας όπως είναι γνωστό σε όλους, είναι μια από τις αιτίες που προκαλούνται  τα τροχαία ατυχήματα, που δυστυχώς δεν είναι και λίγα. Τα ευτράπελα και κακοτεχνίες αυτού του οδικού δικτύου έχουν αναδειχθεί πολλές φορές από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.
Αυτό όμως που προκάλεσε και προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η προχειρότητα και η πλήρης αδιαφορία που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν οι αρμόδιες αρχές όταν σχεδίασαν και εκτέλεσαν το έργο της "αμαρτωλής" παράκαμψης της Πελλαίας Χώρας. Πέραν όλων των άλλων ατελειών και παραλήψεων, το σημείο εισόδου της Πέλλας ενέχει πολλούς κινδύνους για τους χρήστες της οδού, που προσπαθούν να διασχίσουν την οριζόντια, κλειστή κατά τα άλλα οδό..
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία στο κομμάτι αυτό του παλαιού οδοστρώματος που οδηγούσε στην Αρχαία Αγορά και που είναι τώρα κλειστός και από τα δύο ρεύματα για τα οχήματα που κινούνται στην ΕΟ Χαλκηδόνας - Γιαννιτσών, έχουν συμβεί πολλά μικροατυχήματα, με αποκορύφωμα πριν από λίγες ημέρες τον τραυματισμό κατοίκου της Πέλλας, όταν οδηγώντας το αυτ/το του συγκρούσθηκε σε εκείνο το σημείο (πολυσύχναστο για αγροτικά μηχανήματα) με ένα τρακτέρ και μόνο από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Επιτέλους και για να μη θρηνήσουμε θύματα, οι αρμόδιες υπηρεσίες έστω και τώρα να επιδείξουν την δέουσα προσοχή και να δώσουν λύσει σε αυτό το πρόβλημα.

Πηγή: karatzova.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: