Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ 'ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες επεφύλαξε για τα κορίτσια των "Ικάρων" Γιαννιτσών η συμμετοχή τους  στο 1ο Αναπτυξιακό καμπ για κορίτσια του ΠΑΟΚ !
Πρωτοπορώντας και πάλι η Ακαδημία των Γιαννιτσών προσέφερε στις νεαρές μπασκεμπωλίστριες της ένα αξέχαστο και χρήσιμο  καλαθοσφαιριστικό διήμερο, στα πλαίσια της συνεργασίας της με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης. 
Έτσι λοιπόν,οι "Ίκαροι" μετά από σχετική πρόσκληση των υπευθύνων του ΠΑΟΚ basketball programm, συμμετείχαν στο 'Παλατάκι" με αθλήτριες τους στο αντίστοιχο  camp κοριτσιών γεννημένων τα έτη 1999-2003 που διοργανώθηκε στο Paok Sports Arena στο Σαββατοκύριακο 1 & 2 Φεβρουαρίου 2014.
Οι αθλήτριες της ομάδας δούλεψαν - για δύο μέρες- σκληρά  από τις 10.00 έως 17.00 το απόγευμα,  με τις δραστηριότητες ενός γεμάτου  προγράμματος{ σουτ, βάρη, φιλικοί  αγώνες, προβολές βίντεο ,συμβουλές από παίκτες του Πάοκ, κα. ]ενώ έλαβαν μέρος και στον αγώνα της ομάδας Κορασίδων του ΠΑΟΚ με μικτή ομάδα εκ των κοριτσιών που συμμετείχαν.
Επίσης οι νεαρές αθλήτριες των 'Ικάρων" είχαν τη μοναδική ευκαιρία, στα πλαίσια του καμπ ,να γνωρίσουν  και να μάθουν μερικά μυστικά του αθλήματος  από παλιές αθλήτριες όπως η Σαρέγκου και από διεθνείς μπασκεμπωλίστριες της ομάδας της Θεσσαλονίκης όπως οι Σταμολάμπρου, Αγγελίδου, Τσελεμπή, Ράτσα και Νάστου.
Επίσης το Σάββατο  παρακολουθήσαν  τον αγώνα καλαθοσφαίρισης για την Α1 Εθνική κατηγορία ανδρών ΠΑΟΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ και φωτογραφήθηκαν  με τα αστέρια του Δικέφαλου του Βορρά....
Ακόμα λοιπόν μια μεστή αγωνιστική παρουσία από τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών που άλλωστε  μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε αντίστοιχες δυναμικές δράσεις!......








Δεν υπάρχουν σχόλια: