Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

4ωρη Στάση Εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού (Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ) συμμετέχει μαζί με άλλες Ομοσπονδίες την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, σε 4ωρη Στάση Εργασίας από τις 8:00 π.μ έως 12:00 μ.μ. με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9:00 έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49), ημέρα κατά την οποία συζητείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή Ομοσπονδιών κατά της διαθεσιμότητας.
Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. παραμένει σταθερή και αταλάντευτη στη θέση της κατά της διαθεσιμότητας και επισημαίνει τα τεράστια κενά που υπάρχουν κυρίως σε επιστημονικό,διοικητικο, φυλακτικό, εργατοτεχνικό και προσωπικό καθαριότητας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τα κενά αυτά πρέπει να καλυφθούν από εργαζόμενους στο δημόσιο που είναι σε διαθεσιμότητα μέσω της κινητικότητας, με προτεραιότητα στους συναδέλφους του ΥΠ.ΠΟ.Α. οι οποίοι βρίσκονται σε αυτό το καθεστώς, όπως έχουμε ζητήσει επανειλημμένως.
Εκτός των άλλων την ίδια μέρα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργατοτεχνιτών δίνει δικαστική μάχη με την προσφυγή του στο Σ.Τ.Ε. για την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στο δημόσιο.
Η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. καλεί όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη Στάση Εργασίας και συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Είναι υποχρέωση όλων μας.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: