Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ "ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ" ΚΑΙ Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σε αμοιβαίο κλίμα συνεργασίας και μπασκετικού σεβασμού πραγματοποιήθηκε ,για ακόμα μια φορά, φιλικός αγώνας μπάσκετ κορασίδων, μεταξύ των "Ικάρων" Γιαννιτσών και Φ.Ο. Αριδαίας, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στα Γιαννιτσά.
Οι φιλόδοξες καλαθοσφαιρίστριες παρουσίασαν όμορφο και ελκυστικό παιχνίδι με δυναμισμό και  ευγενή άμιλλα που ικανοποίησαν τους προπονητές τους.
Ιδιαίτερο σημείο του φιλικού αγώνα ήταν οι σύντομες  διακοπές της ροής του αγώνα για να δοθούν οι απαραίτητες επεξηγήσεις και να διορθωθούν τα λάθη της στιγμής από αμφότερους τους προπονητές Σπόντη Νίκο , Σερέτη Θεολόγο και Σιάγα Νίκο,που θύμιζαν κάμπ προπόνησης .Σπόντης Νίκος: "...Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τον Σιάγα Νίκο και τα κορίτσια του του Φ.Ο. Αριδαίας για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας και για την ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ απέναντι στις φίλες τους από την Ακαδημία μας!..Μας χαροποιεί το γεγονός ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο που σέβεται το φερ- πλέη και αγωνίζεται καθαρά χωρίς σκοπιμότητες !Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, μακάρι όλοι οι αγώνες να γίνονταν σε αυτό το κλίμα της συμπάθειας και αλληλοσεβασμού, είναι το ζητούμενο για όλους μας!..."
Σιάγας Νίκος: "...Είναι πάντα χαρά μας να αγωνιζόμαστε στα Γιαννιτσά με τις φίλες μας από τους "Ίκαρους"!..Έχουμε πάντα την ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας και να αποζημιώσουμε τους αντιπάλους μας γιατί το κλίμα συνεργασίας με τους προπονητές Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο, βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση!..Μπράβο σε όλα τα κορίτσια που αγωνίστηκαν, μέσα από τα παιχνίδια γινόμαστε όλες καλύτερες!...'

Δεν υπάρχουν σχόλια: