Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. στηρίζει τους συνταξιούχους

Ενώ ο Δήμος μας πορεύεται προς τις δημοτικές εκλογές στο ήδη επιβαρυμένο, από τις συνέπειες των μνημονίων, κλίμα προστίθενται καθημερινά και νέες προκλήσεις, που ο πολίτης καλείται να αντιμετωπίσει. Στην επικαιρότητα και πάλι ο ΕΟΠΥΥ. Αύριο ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Πέλλας αποφάσισε να πραγματοποιήσει κατάληψη στο  κτίριο του ΕΟΠΥΥ.  Οι λόγοι της  κατάληψης είναι προφανείς και είναι απόρροια  της μνημονιακής πολιτικής. Οι ανησυχίες για την τύχη του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και του Κέντρου Υγείας της Κρύας Βρύσης  ενεργοποιούν τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις. Οι συνταξιούχοι ταλαιπωρούνται μήνες τώρα, καθώς με την απομάκρυνση  διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων από το ΕΟΠΥΥ και την υποβάθμισή του, οι γιατροί επιμένουν σε επανειλημμένες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Η Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση ΑΝ.Α.Σ.Α. στηρίζει την κινητοποίηση των συνταξιούχων και ταυτόχρονα και των ιατρών, που υπερασπίζονται το δικαίωμα του πολίτη για ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες. Αντίπαλος είναι ο εντολοδόχος της μνημονιακής πολιτικής, που υλοποιεί εντολές ψαλιδίσματος σε Υπηρεσίες που λειτουργούν προς το όφελος του Πολίτη. Όλοι μαζί συντασσόμαστε στο πλευρό των κινητοποιήσεων, με σκοπό να διεκδικήσουμε το αυτονόητο στο δικαίωμα Δημόσιας Δωρεάν Υγείας.
Δίνουμε το παρόν με την πολιτική μας στάση και αντιμαχόμαστε  την υποβάθμιση Φορέων και Υπηρεσιών του Δήμου μας που εξυπηρετούν τον Πολίτη. Επιμένουμε σε μία αξιοπρεπή διαβίωση του πολίτη, την οποία θα επιτύχουμε σύσσωμοι όλοι μαζί, μαχόμενοι στο πλευρό των συνταξιούχων και των  γιατρών.

Από τη συντονιστική επιτροπή της ΑΝ.Α.Σ.Α.
e-mail: anasapellas@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/anasapellas 

Δεν υπάρχουν σχόλια: