Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Πρωτοποριακή κίνηση από την ΕΠΣΜ με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση αγώνων!

Σε συνέντευξη που παρέθεσε σήμερα αντιπροσωπεία της ΕΠΣΜ σε όλους τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε την έναρξη των ζωντανών αναμεταδόσεων αγώνων, μέσω της Εγνατίας Τηλεόρασης.
Σύμφωνα με το πλάνο που ανέλυσε ο κ. Διονύσης Ψωμιάδης, από το ερχόμενο Σάββατο και αρχής γενομένης από το παιχνίδι Μακεδονικός – Θερμαϊκός Θέρμης, το τηλεοπτικό κοινό στην κεντρική Μακεδονία, θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ίσως το καλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα σε όλη την Ελλάδα. Μία δύσκολη άλλα πολύ σημαντική προσπάθεια, για πρώτη φορά στον Ελλαδικό χώρο.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, δια στόματος Διονύση Ψωμιάδη, δήλωσε ανοιχτή σε κάθε πρόταση που θα μπορούσε να βοηθήσει συνολικά αυτήν την προσπάθεια.
Στους αγώνες που θα μεταδίδονται ζωντανά, θα υπάρχει σύνδεση με το γήπεδο μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα για το απαραίτητο pre-game, όπως επίσης, θα υπάρχει και post-game, με όλα τα παραλειπόμενα της κάθε αναμέτρησης και το τρίτο ημίχρονο. 

Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: