Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Σαμαράς: Να ακυρώσει το χωρίς περιεχόμενο δημοψήφισμα ο κ. Τσίπρας

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να ακυρώσει αμέσως το, όπως αναφέρει, χωρίς πια περιεχόμενο δημοψήφισμα το οποίο χαρακτηρίζει παρωδία και στον ελληνικό λαό να παραμείνει ψύχραιμος και ενωμένος, με δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι είναι πρωτίστως τα δικά του λάθη που τον υποχρέωσαν ακόμα και στο κλείσιμο των τραπεζών.
Τονίζει, επίσης, ότι η πατρίδα μας πρέπει να παραμείνει στην καρδιά της Ευρώπης και στο ευρώ και πως ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις και αν δεν μπορεί ο ίδιος, ας τολμήσει τη μεγάλη εθνική συνεννόηση.
Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά: 
«Καλώ τον ελληνικό λαό να παραμείνει ψύχραιμος και ενωμένος. Καλώ και τον κ. Τσίπρα να ακυρώσει αμέσως το χωρίς πια περιεχόμενο δημοψήφισμα – παρωδία.
Γνωρίζει ότι είναι πρωτίστως τα δικά του λάθη που τον υποχρέωσαν ακόμα και στο κλείσιμο των τραπεζών.
Η πατρίδα μας πρέπει να παραμείνει στην καρδιά της Ευρώπης και στο ευρώ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις. Αν δεν μπορεί ο ίδιος, ας τολμήσει τη μεγάλη εθνική συνεννόηση.
Από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη χώρα και να επιστρέψει η Ελπίδα στους Έλληνες».

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: