Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ενημέρωση-υπενθύμιση προς τα μέλη του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Η διοικούσα επιτροπή του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, ενημερώνει και υπενθυμίζει τα εγγεγραμμένα μέλη του, ότι τουλάχιστον μέχρι την 1η Ιουλίου 2016, θα πρέπει να φροντίσουν και να τακτοποιήσουν την εφάπαξ ή την τμηματική καταβολή της ετήσιας οικονομικής συνδρομής που δήλωσαν ή θα δηλώσουν άμεσα και με τη οποία επιθυμούν να συμμετέχουν στη φετινή διοικητική προσπάθεια. Κάποια μέλη ήδη από μόνα τους και τα οποία δεν συμμετέχουν στη διοικούσα επιτροπή κι αυτό πρέπει να το επισημάνουμε, προέβησαν ή δήλωσαν τουλάχιστον την πρόθεση εξόφλησης άμεσα της ετήσιας συνδρομής τους, δηλαδή έπραξαν το αυτονόητο και ότι ακριβώς επιβάλλεται να γίνεται από τα μέλη για να λειτουργεί απρόσκοπτα ένας σύλλογος.
Όλοι γνωρίζουν τα ισχνά οικονομικά του συλλόγου, όπως επίσης και το κομβικό χρονικό και οικονομικό σημείο που αποτελεί για κάθε σύλλογο η έναρξη της κάθε αγωνιστικής περιόδου και τα άμεσα έξοδα που απαιτούνται αυτή την περίοδο, προκειμένου ο σύλλογος να προβεί σε διαδικασίες, πρωτοβουλίες και ενέργειες που προϋποθέτουν δυστυχώς κάποιο μικρότερο ή μεγαλύτερο κόστος. Πάνω σ' αυτή τη λογική και κυρίως στις αποφάσεις και δεσμεύσεις που όλοι αναλάβαμε πρώτα στη Γενική Συνέλευση και μετέπειτα στις κατ' ιδίαν επαφές κάποιων μη παρισταμένων με τη διοικούσα επιτροπή, οφείλουμε να προβούμε άμεσα στην εφάπαξ ή τμηματική καταβολή της ετήσιας συνδρομής, πάντα ανάλογα με τις δυνατότητες και τη διάθεση του καθενός, κι αυτό ας μην το λησμονούμε.
Η διοικούσα επιτροπή με διάθεση και ευθύνη να αναλάβει τη συνολική διαχείριση του νέου αυτού εγχειρήματος, της δημιουργίας δηλαδή συλλόγου μελών για τη βιωσιμότητα και μακροημέρευση του, δεν θα αναλωθεί σε «κυνήγι χαμένου θησαυρού», ούτε θα γίνεται καθημερινά «βδέλα» και «ζήτουλας» στα εγγεγραμμένα μέλη, ώστε αυτά να τακτοποιούν τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν. Όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές και όχι μόνο υποχρεώσεις μας απέναντι στο σύλλογο. Δεν μας ανάγκασε κανείς, το αποφασίσαμε από κοινού και θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε όσο το δυνατό καλύτερα γίνεται, γιατί πραγματικά το θέλουμε, ως φυσική αναγκαιότητα σωτηρίας και βιωσιμότητας ενός τόσου αξιόλογου και καταξιωμένου ποδοσφαιρικού συλλόγου.
Τα μέλη θα μπορούν να απευθύνονται για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής, στα μέλη της Δ.Ε. Στεφανίδη Βασίλη, Ζαμιούδη Βασίλη και Κάνο Πέτρο.

Το Δ.Σ. 
του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: