Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Μήνυμα της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σε μήνυμά της, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει: 
«Η αγωνία των μαθητών και μαθητριών της Πέλλας έλαβε τέλος σήμερα με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της Χώρας. Μία διαρκής και επίπονη προσπάθεια ετών, ελπίζω να οδήγησε στα αναμενόμενα αποτελέσματα για όλους τους υποψηφίους. Το νέο κεφάλαιο στη ζωή ενός ενήλικα πλέον, παρουσιάζει μεγάλο εκπαιδευτικό ενδιαφέρον, όντας παράλληλα σημαντικό από την άποψη της συλλογής εμπειριών για τη ζωή. Σίγουρα μια απογοήτευση δεν πρέπει να μας καταρρακώνει αλλά να μας κάνει πιο δυνατούς για να στοχεύσουμε ακόμη υψηλότερα. Με αυτά τα λόγια συγχαίρω θερμά τους μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν της εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εύχομαι καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, ενώ, στους υποψηφίους που θα ξαναπροσπαθήσουν μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι καλή δύναμη με πίστη στις ικανότητες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: