Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ορκίστηκε σήμερα το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Πέλλας

Ορκίστηκε σήμερα το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Πέλλας, κι όπως ορίζεται από τον Κλεισθένη, θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2019. 
Η ορκωμοσία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Ορκίστηκαν και υπέγραψαν το σχετικό πρωτόκολλο από τον συνδυασμό "ΠΕΛΛΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ" ο κ. Τσακπινάκης Ευάγγελος(νέος πρόεδρος), ο κ. Τζιουβάρας Βασίλειος και ο κ. Μουρούνογλου Η. Ιωάννης, από τον συνδυασμό "ΠΕΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ" η κα Κουτσού Ελένη, από τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣ" ο κ. Καλλιοντζής Δημήτριος, κι από τον συνδυασμό "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ο κ. Μήντος Νικόλαος. Από την τελετή απουσίαζε ο απερχόμενος πρόεδρος της Δ.Κ. Πέλλας και νεοεκλεγείς κοινοτικός σύμβουλος, κ. Βασίλης Στεργιούλας, ο οποίος αναμένεται να ορκιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τις επόμενες μέρες.
Παρά τις όποιες ενστάσεις και τις δεδομένες διαφωνίες μου γι' αυτόν τον αυτοδιοικητικό τραγέλαφο που επέφερε με τις αυθαίρετες και αντιδημοκρατικές νομοθετικές παρεμβάσεις της η νέα κυβέρνηση, εύχομαι καλή δύναμη, καλή και δημιουργική θητεία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: