Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ενισχύεται ακόμη περισσότερο ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Δύο ακόμη πολύ αξιόπιστες μεταγραφικές προσθήκες θα ενισχύσουν φέτος τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, δίνοντάς του ακόμη περισσότερη ποιότητα, δύναμη, αγωνιστικότητα και βάθος...
Ο 31χρονος έμπειρος και δυναμικός κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Κιοσελάκης και ο 24χρονος πολυσύνθετος μέσος Κώστας Γεωργιάδης, ποδοσφαιριστές με γεμάτες συμμετοχές στον Μ.Α. Ν.Πέλλας την τελευταία χρονιά, ανήκουν από σήμερα στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.
Οι δύο ποδοσφαιριστές που διακρίνονται και για το εξαίρετο ήθος τους, συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας, ο πρώτος από το ξεκίνημα έχοντας συμμετοχή και στον φιλικό αγώνα με τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων, ενώ ο δεύτερος ενσωματώθηκε πριν λίγες μέρες και θα πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με τον Θρίαμβο Παρθενίου στην Πέλλα. Ο Κώστας Γεωργιάδης έχει ξαναφορέσει την φανέλα της Πέλλας διαπρέποντας και πριν δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1, ενώ συμμετείχε και στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό.
Η διοίκηση τους καλωσορίζει στον σύλλογο και επίσημα πλέον και τους εύχεται υγεία με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: