Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Μακεδονικός Μ.Μοναστηρίου (4-1)7-1

Σ' ένα ακόμη φιλικό και με την κούραση από την επιβάρυνση της προετοιμασίας στο απόγειό της, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας πραγματοποίησε ακόμη μία καλή εμφάνιση και να δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει το δρόμο του, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων με τους αγώνες του κυπέλλου.
Το παιχνίδι μονόλογος των γηπεδούχων, με τις σχετικές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις, με ευκαιρίες και γκολ, με τους αδύναμους και πιο ανέτοιμους φιλοξενούμενους, να δείχνουν αντοχές μόνο για περίπου μισή ώρα και να περιορίζονται σε παθητικό κυρίως ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια. Τα τέρματα πέτυχαν για τους γηπεδούχους οι Αρδάλης(2), Καρατζιάς(2), Ψαράς, Μπρατσούδης και Πολυχρονόπουλος, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μίντσιο.
Ο Γιάννης Χαρπίδης ξεκίνησε με τους: Αλευρούδη, Παναγιωτέλη, Κιοσελάκη, Πλιόγκα Η., Γεωργιάδη, Καρατζιά, Καμπούρη, Ψαρά, Μπρατσούδη Τ., Αρδάλη και Κατσαμακτσή. Αγωνίστηκαν: Δεληχατζής, Μαλόλλι, Αλμπάνης, Πολυχρονόπουλος, Γερμανούδης, Ριζόπουλος, Κωνσταντινίδης.
Φιλικοί αγώνες Σαββάτου
Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (0-0)8-0
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Θρίαμβος Παρθενίου (1-1)5-1
Για τα δύο χθεσινά φιλικά στα οποία δυστυχώς δεν υπάρχουν πιο εκτενή ρεπορτάζ και εικόνα λόγω αναγκαστικής απουσίας μου, γίνεται μόνο περιληπτική αναφορά με όσα μου μεταφέρθηκαν.
Στο πρώτο  και πιο δυνατό, η Πέλλα γνώρισε μια βαριά ήττα στην Θεσσαλονίκη από τον Αγροτικό Αστέρα με 8-0, αφού η πολύ καλή και ανταγωνιστική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και με το σκορ στο 0-0, έδωσε φυσιολογικά την θέση της με τον κακό προγραμματισμό, την κούραση και την λειψανδρία στη συνέχεια(με μόλις 14μελή αποστολή αφού την ίδια ώρα μια άλλη 14μελή έδινε φιλικό αγώνα στην Πέλλα), στην απόλυτη κατάρρευση στο δεύτερο, με τους ανώτερους, πιο έτοιμους και ενισχυμένους γηπεδούχους, να χρησιμοποιούν συνολικά 31 ποδοσφαιριστές και να κάνουν σχεδόν ότι θέλουν στο γήπεδο! Σε μία βδομάδα εκτός απροόπτου, θα υπάρξει «επαναληπτικός» με την ίδια ομάδα στο γήπεδο της Πέλλας.
Στο δεύτερο από τα δύο χθεσινά φιλικά που έγινε στην Πέλλα και πρόλαβα να παρακολουθήσω ένα «σκάρτο» ημίχρονο, οι γηπεδούχοι νίκησαν τον Θρίαμβο Παρθενίου με σκορ 5-1, με τους φιλοξενούμενους να αντέχουν για ένα ημίχρονο, κρατώντας το σκορ στο 1-1, ενώ στη συνέχεια εκτός από την Πέλλα, αντίπαλος ήταν και η κούραση. Τρία τα δοκάρια συνολικά στο παιχνίδι, δύο για τους γηπεδούχους, κι ένα για τους φιλοξενούμενους.





Δεν υπάρχουν σχόλια: