Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Έξι ακόμη πολύτιμες ανανεώσεις στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Έξι ακόμη νεαροί και πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές, ανανέωσαν την συνεργασία και την παρουσία τους και για την φετινή αγωνιστική περίοδο, στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.
Αν και κάποιοι απ' αυτούς είναι ήδη ιδιαίτερα «μπαρουτοκαπνισμένοι» με «βαριά» ποδοσφαιρικά «ένσημα» στην Α1 και πολύ καλές εμφανίσεις στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και κύπελλα, εντούτοις το νεαρό της ηλικίας τους, το πληθωρικό ταλέντο και η ποδοσφαιρική τους υποδομή, επιτρέπουν αρκετά πιο φιλόδοξες αγωνιστικές προσδοκίες για το άμεσο και απώτερο μέλλον στο ερασιτεχνικό αλλά και γιατί όχι και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αν τους δοθεί η ευκαιρία και τους βοηθήσει η συγκυρία.
Ηλίας Πλιόγκας (21), Κυριάκος Κατσαμακτσής (21), Χρήστος Πρέτσι (18), Κλεόβουλος Αλευρούδης (19), Παναγιώτης Λαμπρούδης (21) και Γιώργος Πλιόγκας (18), γνωστοί και μη εξαιρετέοι όλοι τους στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής από παιδική ηλικία, εξαίρετοι και συνειδητοποιημένοι χαρακτήρες, αναμένεται να βοηθήσουν και φέτος σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της.
Η διοίκηση περιχαρής που τους διαθέτει στις τάξεις της, τους εύχεται υγεία με πολλές προσωπικές και φυσικά ομαδικές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: