Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Δύσκολο να εφαρμοστούν όλα όσα αναφέρονται στα πρωτόκολλα

Τώρα, ρε παιδιά, τι θα γίνει με τα Πρωτόκολλα των προπονήσεων και των αγώνων στο ποδόσφαιρο, μπορεί να μου πει κάποιος υπεύθυνα χωρίς υπεκφυγές και το γνωστό «βλέποντας και κάνοντας»;
Δύσκολο είναι να εφαρμοστούν όλα όσα αναφέρονται και το… σταυρόλεξο αυτό δύσκολα λύνεται, έστω κι αν μπορούν όλοι όσοι εμπλέκονται με το άθλημα να βγουν πολλαπλώς κερδισμένοι.
Εδώ έχουν αναβληθεί οι προετοιμασίες των ομάδων εκείνων που πάνε να πετύχουν κάτι σημαντικό στην Α’ Κατηγορία τουλάχιστον κι αρχίζουν να το σκέφτονται πια πολύ πιο σοβαρά απ’ ό, τι λίγες μέρες πριν.
Τώρα δεν έχει μαγκιές και όλοι οφείλουν να κάνουν ό, τι πρέπει, γιατί πρόκειται για θέματα πολύ πιο σημαντικά από τον τίτλο στην οποιανδήποτε κατηγορία οποιουδήποτε αθλήματος.
Ο κόσμος είναι το μεγάλο στοίχημα και το αν θα γίνονται αγώνες παρουσία φιλάθλων στο τοπικό, αφού από ‘κει ελπίζουν αρκετοί σύλλογοι να βγάλουν κάνα φράγκο παραπάνω, μην πάει παντελώς στράφι η σεζόν.
Διάβασα και την επιστολή του Ηρακλή Μαριτσών προς τον Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με την επανεξέταση του θέματος παρουσίας του κόσμου στις κερκίδες μέχρι και την έναρξη των πρωταθλημάτων.
Καλό είναι να τηρήσουμε προς το παρόν στάση αναμονής, μην τυχόν και …σφίξουν περισσότερο τα μέτρα και δεν έχουμε μετά από τι να πιαστούμε.
 
Γκαστόνε
Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: