Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Εκτός πραγματικότητας η απαγόρευση φιλάθλων στα ερασιτεχνικά γήπεδα

Βλέποντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει για τους ερασιτεχνικούς αγώνες σε μία μόνο σειρά αναφέρεται η απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων. Μία μόνο σειρά για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Είναι φανερό ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε «ελαφριά καρδία» ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. Η απόφαση πάρθηκε προφανώς από την περίφημη επιτροπή λοιμοξιολόγων οι οποίοι αποφασίζουν πλέον σχεδόν για όλα.
Δεν αμφισβητούμε την επιστημονική τους κατάρτιση. Εκείνο που αμφισβητούμε είναι η δυνατότητά τους να παίρνουν απόφαση για κάθε κλάδο, έχοντας για τους περισσότερους από αυτούς ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ.
Έτσι λοιπόν μπορούμε να ταξιδεύουμε με αεροπλάνο ο ένας διπλά στον άλλον σε ελάχιστο χώρο, μπορούμε να πηγαίνουμε σε λαϊκές, εκκλησίες και σε εκατοντάδες άλλους χώρους που ο ένας είναι δίπλα στον άλλον, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΕΤΤΑΓΩΝΙΚΩΝ. Και μιλάμε πάντα για ερασιτεχνικούς αγώνες όπου σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει οργανωμένη κερκίδα για να μπορεί να πει κάποιος ότι κινδυνεύουμε.
Είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΟ να μην μπορούμε να πάμε σε ένα γήπεδο με κερκίδες, αλλά από την άλλη να πηγαίνουμε (καθώς δεν μπορεί να ελεγχθεί) σε γήπεδα όπου οι θεατές βρίσκονται πολλές φορές σε πεζοδρόμια (πχ. γήπεδο Πυλαίας), ή σε περιβάλλοντα χώρο (πχ. γήπεδο Σταυρού).
Ένα ξεχωριστό κομμάτι είναι και το οικονομικό καθώς τα εισιτήρια που έκοβε ένα σωματείο πήγαιναν στα έξοδα του αγώνα (διαιτησία, γιατρός κλπ). Πάει και αυτό.
Δυστυχώς η ηγεσία του αθλητισμού είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ για ακόμα μία φορά και θύματα οι ερασιτέχνες παράγοντες, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και οι εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: insport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: