Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας για την φετινή ιδιαίτερη και όχι μόνο, αγωνιστική περίοδο.
Με την πανδημική αλλά και την αυγουστιάτικη συγκυρία να παίζουν τον ρόλο τους όπως ήταν φυσικό σ' αυτή την πρώτη συνάντηση, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές, μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, το καλωσόρισμα και τη γνωριμία με τους νεοφερμένους, όπως και την επιβεβλημένη και απαραίτητη ενημέρωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, την λειτουργία και τους αγωνιστικούς στόχους του συλλόγου, έκλεισαν αυτή την σύντομη πρώτη κουβέντα με την ανταλλαγή απόψεων, ευχών, προσδοκιών και προβληματισμών για τη νέα χρονιά, πριν οι τελευταίοι μπουν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση.
Η διοίκηση μέσα στην βδομάδα θα ανακοινώσει όλες τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ της ομάδας, πάνω στο αγωνιστικό πλάνο που έχει χαράξει και επιτάσσουν οι υψηλοί στόχοι της ομάδας. Τέλος θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω και το οριστικό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.






Δεν υπάρχουν σχόλια: