Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Και φέτος επέλεξαν να βλέπουν το... καμπαναριό!

Ειδική μνεία αξίζει και στα παιδιά της Πέλλας, τους γηγενείς ποδοσφαιριστές, που παρέμειναν για ακόμη μια χρονιά «πιστοί» στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας και το... «καμπαναριό» και προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν, ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο και τις προσωπικές επιλογές, δυσκολίες ή ασχολίες του ο καθένας.
Αυτοί είναι οι Ζαφείρης Παναγιωτέλης (22) μεσοαμυντικός, Νίκος Βογιατζής (23) επιθετικός, Χρήστος Αλμπάνης (20) αμυντικός, Μπάμπης Στάγκος (31) μεσοεπιθετικός, Χρήστος Μπρατσούδης (18) τερματοφύλακας, Γιάννης Ρέκος (21) επιθετικός, Κωστής Καμπούρης (29) μεσοαμυντικός, Χρήστος Μαρκόπουλος (20) μέσος, καθώς και οι νεαροί Μανώλης Καραγιάννης (15) τερματοφύλακας, Κωνσταντίνος Ζηματίκας (15) επιθετικός, όλοι τους ποδοσφαιριστές με καλό ή πολύ καλό ποδοσφαιρικό βιογραφικό στην κατηγορία, ικανό να τους οδηγήσει να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας ή άλλων κατηγοριών με μεγαλύτερη ευκολία, ασφάλεια και ίσως προσωπικά οφέλη... Η μεταγραφική «ένδοια» και «ανομβρία», μαζί με την φετινή «ιδιαίτερη»... Γ Εθνική, η υγειονομική-οικονομική κρίση επίσης, με πολλές ομάδες να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα συμπλήρωσης των ρόστερ τους, ήταν μια ευκαιριακή συγκυρία για πολλούς... Εντούτοις επέλεξαν την Πέλλα και την στήριξη στην τιτάνια προσπάθεια της διοίκησης και του κόσμου, κι αυτό τους τιμά και τους καταξιώνει ακόμη περισσότερο στην συνείδηση παραγόντων και φιλάθλων του χωριού.
Υγεία σε όλους, να καταφέρουμε όλοι μαζί ότι έχουμε ονειρευτεί για την ομάδα και το χωριό μας και να πανηγυρίσουμε στο τέλος μια μεγάλη και ιστορική διάκριση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: