Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ελάχιστα τα εγγεγραμμένα ποδοσφαιρικά σωματεία στο Μητρώο από την Π.Ε. Πέλλας

Τελευταία ημέρα σήμερα της καταληκτικής προθεσμίας ολοκλήρωσης και υποβολής των αιτήσεων στο μητρώο (Επαναϋποβολή και Αίτησης Θεραπείας μέχρι 22/01/2021) και δυστυχώς λίγα είναι τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Π.Ε. Πέλλας (αλλά και της Επικράτειας) που φαίνονται να έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.
Με 55 να είναι πλέον τα «νόμιμα» και με την «βούλα» της ΓΓΑ τα αθλητικά σωματεία που έχουν ολοκληρώσει την αίτησή τους σε όλα τα αθλήματα, μόλις 17 απ' αυτά είναι ποδοσφαιρικά (5 από την Α1), με ότι μπορεί να συνεπάγεται σε νομικές και αγωνιστικές συνέπειες αυτό, για το παρόν και το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας. Μπορεί τα περισσότερα να εισέπραξαν «χαριστικά» την επιδότηση των 2500€, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν εξασφαλίσει αυτόματα και την «νόμιμη» λειτουργία και ύπαρξη τους στα «κιτάπια» της ΓΓΑ. 
Ας δούμε όμως ποια είναι τα 17 ποδοσφαιρικά σωματεία που έχουν ολοκληρώσει κι έχει εγκριθεί η αίτησή τους μέχρι σήμερα από την Π.Ε. Πέλλας (532 στην Επικράτεια): 

Δεν υπάρχουν σχόλια: