Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Πρωτάθλημα Β' Ερασιτεχνικής 1985/1986: Μ.Α. Πέλλας - Κεραυνός Μεσιανού (3-2)4-2. Φάσεις και γκολ

29-3-1986 Αγώνας Πρωταθλήματος Β' Ερασιτεχνικής... Μ.Α. Πέλλας - Κεραυνός Μεσιανού (3-2)4-2. Φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση.
Σκόρερς: Ηλιάδης Δ., Τσίζμας Γ., Μπαλάσκας Κ., Στεφανίδης Β. για τους γηπεδούχους, είχε μειώσει δύο φορές προσωρινά ο Μακρίδης Λ. για τους φιλοξενούμενους. 
Περισσότεροι από 400 φίλαθλοι στο γήπεδο για το γειτονικό ντέρμπι! Στις αξιοσημείωτες φάσεις εκτός από το 4ο γκολ της Πέλλας, που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους για χέρι από τον επιθετικό της Πέλλας, ήταν η απόφαση του ρέφερι στην τελευταία σχεδόν φάση του αγώνα, να βγάλει εκτός περιοχής καταλογίζοντας φάουλ, καθαρή παράβαση που έγινε τουλάχιστον ένα μέτρο εντός περιοχής και προφανώς ήταν πέναλτι!
Η σύνθεση της Πέλλας: Καραγιάννης Κ., Φλώρος Χ., Κούλης Σ., Λιάλης Θ., Μπαλάσκας Χ., Δεληλάμπου Σ., Μπαλάσκας Κ. (Μπουμπούσης Σ. 60')), Μαρκόπουλος Π., Ηλιάδης Δ., Τσίζμας Γ., Στεφανίδης Β..
Για τους φιλοξενούμενους μεταξύ άλλων αγωνίστηκαν και ξεχωρίζουν στα στιγμιότυπα οι Παπαδόπουλος, Πριονίδης, Σπυριδόπουλος και Μακρίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: