Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Κύπελλο Ερασιτεχνών 1987/88: Μ.Α. Πέλλας (Α' Ερασιτεχνική) - Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δ' Εθνική) (0-3)1-4. Φάσεις και γκολ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 1987 Κύπελλο Ερασιτεχνών... Μ.Α. Πέλλας (Α' Ερασιτεχνική, την πρώτη χρονιά) - Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δ' Εθνική, την πρώτη χρονιά που έπεσε από την Γ' Εθνική) 1-4. Εκτεταμένα στιγμιότυπα και γκολ από την ιστορική αναμέτρηση, σε εξαιρετική περιγραφή του Χρήστου Γεωργούση!
Το γκολ της Πέλλας ο Γιώργος Τσίζμας μετά από σέντρα του Θωμά Κούλη, λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ενώ για την Αναγέννηση και τις τέσσερις φορές σκόραρε ο αείμνηστος Γιώργος Τσιμπίνης, που προφανέστατα χάθηκε... από τα μάτια του προσωπικού του φρουρού! Η Αναγέννηση μετά το 0-2 από το πρώτο ημίχρονο, αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής μάλλον του Βέργου, από χτύπημα εκτός φάσης στον Τσίζμα. Σ' ένα παιχνίδι γιορτή, όταν το γήπεδο της Πέλλας είχε σε κάθε σχεδόν παιχνίδι, το λιγότερο 300-400 φιλάθλους, ενώ στο συγκεκριμένο άγγιξαν τους 500! Διαιτητής Μελετλίδης, δεύτερος βοηθός Βυρώζης, ο πρώτος βοηθός δεν αναγνωρίζεται. Με φυσικό ήχο και πολύ καλύτερη ποιότητα του βίντεο σε σχέση με τον αγώνα με τους παλαίμαχους.
Η συνθέσεις
Μ.Α. Πέλλας (Μαβίδης Σάκης): Βλάχος Η., Αβραάμ Θ., Κούλης Σ., Λιάλης Θ., Κούλης Θ., Μπαλάσκας Χ., Ίμπας Χ. (Ίμπας Α. 46'), Μαβίδης Ι. (και προπονητής), Δεληλάμπου Σ., Κάνος Π., Τσίζμας Γ..
Αναγέννηση Γ. (Νικολούδης Τάκης): Καλατζής, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Καραμίγκος, Ρώνης, Βέργος, Αμπράζης, Σερέτης, Τσιμπίνης, Υψηλός, Τσολερίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: