Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Φιλικός Αγώνας: Εθνικός Γιαννιτσών - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (1-1) 2-1

Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι σήμερα στη Νέα Τραπεζούντα με τους δύο προπονητές Αντώνη Πέσιο και Γιάννη Χαρπίδη να βγάζουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, λίγες μέρες πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. 
Κοντρόλ ρυθμός στην μεγαλύτερη διάρκεια, με τις δύο ομάδες παλιές γνώριμες επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της Α1, λίγο πολύ να αλληλοεξουδετερώνονται και να ψάχνουν τις επιλεγμένες καλές φάσεις και ευκαιρίες να απειλήσουν και να σκοράρουν. Μετρημένες οι κορυφαίες φάσεις, μοιρασμένες σε πολύ ισορροπημένο αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πιο καθαρές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους λίγο πιο φρεσκαρισμένους και πιο απαιτητικούς προς το τέλος, να παίρνουν την «φιλική» νίκη στην εκπνοή, κι ενώ το τελικό αποτέλεσμα φαινόταν να κλειδώνει στην πιο δίκαιη ισοπαλία.
Τα τέρματα για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο σκορ οι Σιδώρης (22') και Γουστέρης (90'), ενώ για τους φιλοξενούμενους που ισοφάρισαν προσωρινά ο Μήτκας (33'), ίσως στην καλύτερη φάση και επιθετική προσπάθεια της αναμέτρησης.
Για την Πέλλα ξεκίνησαν: Μπρατσούδης Χ., Παναγιωτέλης, Τζιότζιος, Πλιόγκας, Στάγκος, Πιτσάρης, Μήτκας, Καμπούρης, Βουδούρης Σ., Κούμπους, Βογιατζής. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος και οι Αλευρούδης Κ., Νινιατσούδης Ι., Νινιατσούδης Γ., Μακρίδης και Αλμπάνης. Απόντες για διάφορους λόγους Λαμπρούδης, Μπουράκης, Κατσαμακτσής, Αλευρούδης Μ. και Τσίζμας και οι μακροχρόνια τραυματίες Ρέκος και Καραμούζας.
Λόγω τεχνικού προβλήματος το βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ δεν θα ανέβει...


Δεν υπάρχουν σχόλια: