Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Η Ε.Π.Ο και η SL δίπλα στα πυρόπληκτα σωματεία της Β. Εύβοιας

Τη Δευτέρα 27/09/2021 πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη Superleague η παράδοση αθλητικού υλικού στα πληγέντα σωματεία της Β. Εύβοιας. Την ομοσπονδία εκπροσώπησε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Παναγιώτης Παπαχρήστου.
Τα σημεία παράδοσης του υλικού ήταν τα κτίρια της Δημοτικής Ενότητας Λίμνης και Αιδηψού και παραλήπτες ήταν και τα 19 σωματεία της Βόρειας Εύβοιας που είναι μέλη της οικείας ΕΠΣ.
Εκτός του κ. Παπαχρήστου παρέστησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ από πλευράς ΕΠΣ Ευβοίας παρόντες ήταν ο πρόεδρος Γιάννης Ρέτσας, ο β΄ αντιπρόεδρος Γιώργος Αλαφάκης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πίσχινας, ο αν. γραμματέας Λευτέρης Κατσαντώνης, ο αν. ταμίας Άγγελος Μισιρλής και το μέλος της διοίκησης Δημήτρης Πανταζής.
Πέρα από το κεντρικό γεγονός της παράδοσης του αθλητικού υλικού, οι παράγοντες των πυρόπληκτων σωματείων είχαν την ευκαιρία για άμεση επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων τόσο με τον κ. Παπαχρήστο, όσο και με τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, για διάφορα ζητήματα σχετικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ο κ. Ρέτσας ευχαρίστησε την Ε.Π.Ο. και τη Superleague και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση που έχουν δείξει αρκετοί φορείς στους οποίους έχει απευθυνθεί το ΔΣ της ΕΠΣ Ευβοίας για βοήθεια, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι στο τέλος της διαδικασίας, η συνολική ενίσχυση προς κάθε πυρόπληκτο σωματείο θα είναι αξιοσημείωτη.
Ο κ. Παπαχρήστος τόνισε ότι Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε τη δεδομένη χρονική στιγμή για την ενίσχυση των σωματείων της Βόρειας Εύβοιας, αφενός με την προσφορά αθλητικού υλικού προς αυτά, αλλά και με την οικονομική ενίσχυση προς την ΕΠΣΕ, με στόχο την ελάφρυνση εξόδων των πληγέντων σωματείων και χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία που είχε η Ε.Π.Ο. με την ΕΠΣ Ευβοίας.
Τέλος η ΕΠΣ Ευβοίας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Π. Δημητρίου και τα μέλη της ΕΕ της Ε.Π.Ο., στην οποία τονίζει:
"Σε μια περίοδο κατά την οποία η χώρα δοκιμάζεται από την πανδημία, οι ανάγκες που προκύπτουν από μια τόσο μεγάλη καταστροφή είναι τεράστιες και σε κάποιες περιπτώσεις οι βλάβες είναι ανεπανόρθωτες. Η άμεση ανταπόκρισή σας αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Με την υποστήριξή σας οι παράγοντες των πυρόπληκτων σωματείων θα βρουν τη δύναμη να κρατήσουν τις ομάδες ενεργές, ώστε οι νέοι να παραμείνουν στον αθλητισμό. Η οικονομική και υλική βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική, για να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: