Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Εξορμήσειςγνωριμίας-ενημέρωσης, από την Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας

Η αυτόνομη δημοτική κίνηση ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας ξεκινά εξορμήσεις σε ολόκληρη την περιφέρεια του δήμου Πέλλας, με σκοπό να ΑΚΟΥΣΕΙ τους δημότες και να δημιουργήσει ουσιαστικό διάλογο μαζί τους, μέσα από ανοιχτή συζήτηση.
Τα μέλη της κίνησης μαζί με τον επικεφαλής Γιάννη Σταυρίδη, θα επισκεφτούν όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Πέλλας και θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τις συναθροίσεις, τον τόπο και την ώρα.
Ξεκινάμε από την Αξό.
Η δύναμη στους δημότες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέτρε,
Στην υποτιθέμενη περίπτωση, που κάποιος εκ των αναγνωστών του παρόντος βήματος, στηρίζει την παραπάνω δημοτική κίνηση, δε θα ήταν πoιό κόσμιο να βγεί και να σχολιάσει ή να δηλώσει την προτίμησή του; Τί λες, επί του αντικειμένου;

Πέτρος Κάνος είπε...

Δηλαδή να στήσουμε κάλπη; Ακόμα κι αν κάποιος στηρίζει την ΑΝ.Α.Σ.Α. ή οποιονδήποτε άλλο δημοτικό συνδυασμό, δεν θα βγει να το δηλώσει επωνύμως σε blog νάσαι σίγουρος... Ελάχιστοι το πράττουν, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία πιστεύω. Άσε που έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι τις εκλογές και το κυριότερο δεν έχουμε δει ακόμη ονόματα υποψηφίων, τα οποία έχουν την δική τους μεγάλη βαρύτητα στις δημοτικές εκλογές, αφού υπάρχει μια μεγάλη γκάμα σχέσεων (φιλικές, συγγενικές κτλ) που επηρεάζουν πάντα την τελική κρίση και επιλογή. Η ικανότητα, το ήθος, η αποτελεσματικότητα και η φιλοσοφία ενός δημοτικού συνδυασμού, δυστυχώς αποτελούν τα έσχατα κριτήρια στην συνείδηση και στην τελική κρίση του ψηφοφόρου, με όσα τραγικά αποτελέσματα συνεπάγονται απ' αυτό για τον τόπο μας αλλά και τους πολιτες. Το έχουμε δει το έργο σχεδόν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις... Όσο για την ΑΝ.Α.Σ.Α., στη πρώτη της επαφή με την κοινωνία τους Δήμου μας, μπορεί να κέρδισε αμέσως την συμπάθεια με το νεανικό προφίλ, τα άφθαρτα πρόσωπα και τις σύγχρονες ιδέες, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και αγώνα, ώστε να κερδίσει και την εμπιστοσύνη των πολιτών, ανατρέποντας τα δεδομένα που θέλουν το παλιό και φθαρμένο να ελέγχει με «θεμιτά» και «αθέμιτα» μέσα την κατάσταση.

Κούλης Σταύρος είπε...

Αξά, στα πρώτα 2/3 του σχολίου σου,

φωτογραφίζω το θρησκόληπτο μεταφραστή και ντεμέκ πρωθυπουργεύοντα

του μνημονίου, που ειρήσθω εν παρόδω, εκπορεύτηκε από τους αγγλοσάξονες προτεστάντες, χρηματόδουλους επισκηψίες των μεγαλοτραπεζιτών

της μονοθεϊστικής θρησκείας της ερήμου- και από βρέφη περιτετμημένους!

Στο δε, υπόλοιπο τμήμα του σχολίου σου,

σε αναγνωρίζω, περί αυτού και λόγω αυτού, παρεμβαίνω!

Βεβαίως και περί αυτών πρόκειται , όπως το γράφεις.

«Όσο για την ΑΝ.Α.Σ.Α., στη πρώτη της επαφή με την κοινωνία τους Δήμου μας, μπορεί να κέρδισε αμέσως την συμπάθεια με το νεανικό προφίλ, τα άφθαρτα πρόσωπα και τις σύγχρονες ιδέες, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και αγώνα, ώστε να κερδίσει και την εμπιστοσύνη των πολιτών, ανατρέποντας τα δεδομένα που θέλουν το παλιό και φθαρμένο να ελέγχει με «θεμιτά» και «αθέμιτα» μέσα την κατάσταση.»

Απόλυτη ταύτιση απόψεων!

Αυτό με κέρδισε, εν αντιθέσει με το κόμμα της καρδιάς μου,

που για πολλοστή φορά, αποζητά την καταμέτρηση!Dosta!

Και επειδή πρόκειται για το δήμο μας, δηλαδή για το χωριό μας,

δηλαδή για το σπίτι μου, δηλαδή για τα παιδιά μου, ας με συγχωρέσουν

κάποιοι ,παλαιόθεν, συνοδοιπόροι μου!

Θεωρώ πως η προκείμενη δημοτική κίνηση, μη καταθέτοντας την

κομματική μου ταυτότητα, είναι εκ των εν ω, ουκ άνευ!

Προσκαλώ λοιπόν τον καθένα να πυκνώσει τις τάξεις της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Να πυκνώσει τις τάξεις μας!

Για τον μόνο και απλούστατο λόγο:

Είναι νέοι, είναι άφθαρτοι, είναι αμόλυντοι, είναι αποστασιοποιημένοι,

είναι ανεπάγγελτοι της πολιτικής, είναι προϊόν δημοτικών ζυμώσεων,

έχουν όρεξη για δουλειά, οραματίζονται το αύριο, απεμπολούν το ζοφερό παρόν,

δεν έχουν αυστηρή κομματική ταυτότητα,

είναι η κοινή συνισταμένη πολλών και διαφορών κομματικών προμετωπίδων!

Το κυριότερο πονούν την Πέλλα μας,

Όχι την καρέκλα τους!