Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Kατά της κυβέρνησης οι εργαζόμενοι στην ΕΒΖ

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, του Ειδικού Εκκαθαριστή της ΑΤΕ και της διοίκησης της ΕΒΖ εξαπέλυσε η για άλλη μια φορά η Ομοσπονδία Εργαζομένων Βιομηχανιών Ζαχάρης Ελλάδος.
"Με αφορμή τη νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας, για άλλη μια χρονιά εργαζόμενοι και τευτλοκαλλιεργητές γίναμε μάρτυρες κοροϊδίας τόσο από την Διοίκηση της Ε.Β.Ζ. Α.Ε., τον Ειδικό Εκκαθαριστή της Α.Τ.Ε., όσο και από την Κυβέρνηση αυτού του τόπου.
Συναντήσεις επί συναντήσεων και στο τέλος ένα τιμολόγιο για τη νέα καλλιεργητική περίοδο, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα να μην καλυφθεί η εθνική ποσόστωση, επιφέροντας εισαγωγές ζάχαρης (διαδικασία φασόν) και συρρίκνωση της εταιρείας", αναφέρουν οι εργαζόμενοι.
"Κύριοι της Κυβέρνησης, εσείς που διορίζετε τις εκάστοτε Διοικήσεις σε εταιρείες όπως η Ε.Β.Ζ. Α.Ε. οι οποίες είναι και οι εκφραστές της πολιτικής σας, για άλλη μια φορά αποτύχατε.
Ανάπτυξη με κλειστά εργοστάσια και καταστροφή του παραγωγικού ιστού δεν επιτυγχάνεται.
Η Διοίκηση της εταιρείας πιστή στις τακτικές και πρακτικές των τελευταίων ετών, συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της συρρίκνωσης και της καταστροφικής πορείας της Ε.Β.Ζ. Α.Ε.
Ο Ειδικός Εκκαθαριστής της Α.Τ.Ε. εκποιεί όσο-όσο, για το συμφέρον πάντα του Ελληνικού Δημοσίου, όπως επικαλείται και απλά εθελοτυφλεί μπρος στα καταστροφικά αποτελέσματα των επαναλαμβανόμενων διαγωνισμών.
Εμείς οι εργαζόμενοι της Ε.Β.Ζ. Α.Ε. σας καταγγέλλουμε και σας δηλώνουμε ότι μαζί με τους τευτλοκαλλιεργητές θα δώσουμε από κοινού, χωρίς εσάς, και αυτή τη μάχη, με σκοπό την επιβίωση και συνέχιση της Εταιρείας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: