Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΕΛΛΑ - ΜΑΝΔΑΛΟ (1-0)4-0: Μέσα πάμε καλά...

Επιθετικός μονόλογος και δίκαιη αλλά και ευρεία νίκη σήμερα για την Πέλλα, απέναντι σ' ακόμα μία βαθμολογικά γείτονα ομάδα όπως το Μάνδαλο, που έδειξε να φέρνει ακόμα βαρέως την απώλεια του κυπέλλου. Έδρα «κάστρο», που δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο να πιστέψει σε θετικό αποτέλεσμα. Με το σημερινό αποτέλεσμα και την ισοπαλία της Κερασιάς, η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, έστω κι αν κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να απειληθεί πραγματικά...
Φουριόζα ξεκίνησε η Πέλλα παίρνοντας τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό και πιέζοντας αφόρητα το Μάνδαλο που αμύνονταν όπως όπως, έχασε δυο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες πριν βρει για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα... Το γκολ ο Καμπούρης με πλασέ από κοντά, μετά από γύρισμα του Κούμπου στο 7ο λεπτό, σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων, κι ενώ ο ρέφερι είχε μετατρέψει πριν το μαρς πέναλτι σε έμμεσο φάουλ. Η Πέλλα είχε τον πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες. Μια ευκαιρία για το Μάνδαλο και η μοναδική καθαρή ίσως στο παιχνίδι, όταν ο Γκότσης εκμεταλεύθηκε την ασυννενοησία άμυνας και τερματοφύλακα της Πέλλας, τσίμπησε την μπάλα και λίγο πριν την γραμμή πρόλαβε και έσωσε ο Χούτας γλιτώνοντας την ισοφάριση.
Πιο επιθετική η Πέλλα στο δεύτερο και μόλις στο 47' ο Βογιατζής μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια και τελική πάσα του Γάκη, δεν δυσκολεύθηκε να την στείλει στο κενό τέρμα και γράψει το 2-0. Η πίεση συνεχίσθηκε με το Μάνδαλο να μην μπορεί να αντιδράσει σε κανένα σημείο και στο 64' ο Γάκης με κοντινό δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 ξεκαθαρίζοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Δεν πέρασαν τρία λεπτά και ο Ρίσκος που πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από κακό σουτ του Κούμπου, πλάσερε εύκολα τον τερματοφύλακα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας μας. Στα υπολοιπα 25 λεπτά καθολική κατοχή για την Πέλλα, αλλά όσες φάσεις δημιουργούσε, δεν είχαν και ανάλογα τελειώματα. Το Μάνδαλο προσπάθησε με κάποια μακρυνά σουτ να απειλήσει, που διευκόλυναν ακόμα περισσότερο το όχι και δύσκολο έργο σήμερα του Ζαχαριάδη.
Πολύ καλή εμφάνιση για την Πέλλα, με την απορία όμως της εκτός έδρας μετάλλαξης να μην μπορεί να βρει απαντήσεις. Κούμπους, Γάκης, Καμπούρης και κατά διαστήματα ο Καραμούζας ήταν οι καλύτεροι, ενώ αξίζουν τα εύσημα και σε όλη την αμυντική γραμμή, που ήταν σχεδόν αλάνθαστη.
Το Μάνδαλο κουρασμένο και μάλλον απογοητευμένο είχε πολύ μέτρια εικόνα.
Μέτριος και ο ρέφερι της σημερινής αναμέτρησης Καραμπατάκης, που έδειξε με τα «εύκολα λάθη» ότι του λείπουν παιχνίδια και παραστάσεις...
Επόμενο παιχνίδι στην Έδεσσα με τον Εδεσσαϊκό την ερχόμενη Τετάρτη.
Η σύνθεση: Ζαχαριάδης, Κούμπους(Πετρούσης), Γκουτούδης, Χούτας, Ξανθόπουλος, Γάκης, Καμπούρης, Καραμούζας, Κορώνας(Μπουράκης), Ρίσκος(Μπρατσούδης), Βογιατζής.










1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θελουμε τασο μπρατσουδη βασικο.