Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ
(για τη δημιουργία ανοιχτού συντονιστικού αντίστασης και αγώνα)
Η απάνθρωπη πολιτική των μνημονίων της κυβέρνησης και της τρόικας (τραπεζίτες, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.) έχει γονατίσει τον Ελληνικό λαό με ανεργία, περικοπές, φόρους και χαράτσια. Η κυβέρνηση  μιλά για πλεόνασμα ενώ συνεχίζει τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Παιδείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και των Υπηρεσιών της Κεντρικής Διοίκησης, μέσω των συνεχιζόμενων και διαδοχικών διαθεσιμοτήτων – απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων και την κατάργηση υπηρεσιών παροχής δημόσιων κοινωνικών αγαθών. Οι απολύσεις, οι ατομικές συμβάσεις, η εργοδοτική τρομοκρατία , η μαύρη εργασία είναι η καθημερινότητα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα. Tα προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας» (δηλ. ανασφάλιστης και κακοπληρωμένης εργασίας) με τη χρηματοδότηση των ΕΣΠΑ είναι ο νέος εργασιακός μεσαίωνας.

Η πολιτική της πλήρους διάλυσης της κοινωνίας μοιάζει να μην έχει τέλος
Ανεργία – Φτώχεια – Εξαθλίωση – Αυταρχισμός– Ανασφάλεια
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
 ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝΕΡΓΟ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ, ΕΜΠΟΡΟ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ-ΔΡΑΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ  ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ  ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Υπάρχει ανάγκη να απαντηθεί η τακτική του «διαίρει και βασίλευε» που προωθείται στο σύνολο της κοινωνίας στρέφοντας τον ιδιωτικό υπάλληλο ενάντια στον υπάλληλο του δημοσίου, τον άνεργο απέναντι στον εργαζόμενο, το ντόπιο εργάτη απέναντι στον μετανάστη.
Η σιωπή των πολλών μέχρι τώρα ερμηνεύτηκε ως ανοχή.
Η έλλειψη δυναμικής αντίδρασης από τη μεριά μας, ως αποδοχή της πολιτικής τους.
Ήρθε η ώρα να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας! 
Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014  - ΩΡΑ 8:30μ.μ.
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Η/Υ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Για Επικοινωνία: 6938722689, 6937307207, 6974541520, 6973333385

Δεν υπάρχουν σχόλια: