Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

539 συμβασιούχοι στο υπουργείο Πολιτισμού

Στην πρόσληψη 539 συμβασιούχων τετραμηνιτών θα προχωρήσει το υπουργείο Πολιτισμού, προκειμένου να καλύψει επείγουσες υπηρεσιακές ανάγκες λόγω του καλοκαιριού.
Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι τρεις:

* Φύλακες ημέρας
* Νυχτοφύλακες
* Καθαριστές.

Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα είναι η εξής:

* 341 θέσεις Ημερήσιων Φυλάκων κατηγορίας ΔΕ
* 94 θέσεις Νυχτοφυλάκων κατηγορίας ΔΕ
* 104 θέσεις Καθαριστών κατηγορίας ΥΕ.

Την έγκριση για 539 προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως τέσσερις μήνες, σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού υπέγραψε ο υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να καλυφθούν επείγουσες και επιτακτικές ανάγκες των υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού στις Περιφερειακές και Ειδικές Περιφερειακές Υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Οι προσλήψεις θα γίνουν μετά την έγκριση του ΑΣΕΠ.
Στο προσωπικό θα αναγνωρίζεται απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν κατ' αρχήν αιτήσεις με τις οποίες θα δηλώνουν τη θέση για την οποία ενδιαφέρονται.Τα απαιραίτητα δικαιολογητικά είναι:

* Φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και στις δυο όψεις,
* επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του αποδεικτικού σπουδών,
* πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
* βεβαίωση πολυτεκνικής ιδιότητας (για πολύτεκνους),
* βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ (αν υπάρχει),
* βεβαίωση προϋπηρεσίας στο υπουργείο Πολιτισμού (αν υπάρχει).

Απαραίτητο προσόν για τις θέσεις των φυλάκων είναι το δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ,καθώς και μέτρια γνώση ξένης γλώσσας κατά προτίμηση χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης. 

Πηγή: enet.gr 

Καλά μην το δένεται και κόμπο ότι είναι απαραίτητο το δίπλωμα ΙΕΚ... Όλοι οι ΔΕ ανεξαρτήτως του τύπου απολυτήριου και πτυχίου, έχουν δικαίωμα αίτησης και συμμετοχής όπως συμβαίνει πάντα με τις προκηρύξεις του ΥΠΠΟΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: