Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΚΕΡΑΣΙΑ - ΠΕΛΛΑ (2-0)3-1

Ταξίδι αναψυχής στην Κερασιά για την ομάδα μας, που ηττήθηκε εύκολα από την τοπική ομάδα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Η Πέλλα δεν εμφανίσθηκε ποτέ στο γήπεδο και η Κερασιά στην οποία περίσσευε το κίνητρο και η θέληση για τη νίκη, τα έκανε όλα μόνη της.
Η τοπική ομάδα ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας γρήγορα τα ηνία του παιχνιδιού και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να προηγηθεί με 2-0 με σκόρερς τους Λούσα και Τρίψη, σκορ με το οποίο τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο, αφού η Πέλλα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει σοβαρά τους γηπεδούχους.
Και στο δεύτερο ημίχρονο ο πλήρης έλεγχος του αγώνα παρέμεινε στους γηπεδούχους χωρίς όμως πολλές σπουδαίες φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα. Στο 70ο λεπτό με το αυτογκόλ του Ζαίφη, μόνοι τους κατάφεραν να κάνουν ντέρμπι το παιχνίδι, βάζοντας την Πέλλα και πάλι στο παιχνίδι. Η Πέλλα όμως με μια ανούσια υπεροχή δεν έδειχνε συγκεντρωμένη, κι έτσι 10 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Θύμιο, σφραγίζοντας την νίκη.
Νίκη πολύ σημαντική για τους γηπεδούχους, αφού έστω και προσωρινά τους έφερε στην 11η θέση, μεταφέροντας την πίεση σε Νέο Μυλότοπο, Όρμα και Νέα Πέλλα που είναι άμεσοι ανταγωνιστές.
Για την Πέλλα ήταν η πιο «βαριά» ήττα μετά από κείνη της πρώτης αγωνιστικής στην Τραπεζούντα από τον ΠΑΟΚ. Υπήρχαν απουσίες και σήμερα, όμως αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει την μέτρια εμφάνιση.
Τέλος, επιτυχία είχε ο ετήσιος χορός του Π.Α.Σ. Μέγας Αέξανδρος στο Τουριστικό Περίπτερο της Πέλλας, με τον κόσμο και πάλι να στηρίζει με την πολυπληθή παρουσία του και να συνεισφέρει οικονομικά στον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: