Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης για το Σχολικό Έτος 2014-2015

Ξεκινούν σήμερα 23-6-2014  οι εγγραφές των μαθητών για το Σχ.Ετος 2014-2015 στο 1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης.
Κατ΄ εξαίρεση μπορεί να γίνει εγγραφή το μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων για τους μαθητές που εμποδίστηκαν να εγγραφούν για λόγους ανωτέρας βίας, καθώς και για τους παραπεμπόμενους μαθητές σε επανεξέταση το Σεπτέμβριο.
Οι μετεγγραφές των μαθητών για το σχολικό έτος 2014-15 στο 1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης  θα ολοκληρωθούν στις 15 Οκτωβρίου 2013.
Μετά την έγκριση των νέων τομέων και ειδικοτήτων στο σχολείο μας , για το Σχ.Ετος 2014-2015 θα λειτουργήσουν οι ακόλουθοι Τομείς – Ειδικότητες : 

ΤΑΞΗ
ΤΟΜΕΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
Α
Β
Γ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Νέα Ειδικότητα)
Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ (Νέα Ειδικότητα)
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ
Τεχνικός Εγκαταστάσεων ψύξης αερισμού και κλιματισμού
Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
Τεχνικός Αυτοματισμού (Νέα Ειδικότητα)
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
(Νέος Τομέας)
Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών (Νέα Ειδικότητα)
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
(Νέος Τομέας)
Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής (Νέα Ειδικότητα)
Τεχνικός Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου (Νέα Ειδικότητα)

Οι μαθητές ολοκληρώνοντας τις σπουδές αποκτούν Απολυτήριο Λυκείου ΚΑΙ  πτυχίο ειδικότητας και επίσης δυνατότητα συμμετοχής σε πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Το σχολείο μας έκτος από τις περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις στις οποίες συμμετέχει, λαμβάνει μέρος  για 2η χρονιά στο  Ευρωπαϊκό πρόγραμμα COMENIUS .Το θέμα του Προγράμματος είναι  Walking in each others Shoes” , συμμετέχουν συνολικά 14 χώρες (σχολεία) της Ευρώπης (Γερμανία , Ρουμανία , Αυστρία , Πορτογαλία , Φινλανδία , Τουρκία , Ισπανία , Τσεχία , Κύπρος , Πολωνία , Ιταλία , Ελλάδα , Αγγλία και Ιρλανδία ). Στόχος του Προγράμματος είναι να έρθουν σε επαφή οι μαθητές μας με συνομήλικους μαθητές από σχολεία της Ευρώπης με απώτερο σκοπό την κατανόηση και αποδοχή πως δεν είναι μόνοι και πως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους σε διάφορες χώρες της Ευρώπης αντιμετωπίζουν και συναντούν ακριβώς τα ίδια προβλήματα , ανησυχίες κλπ.
Στην 1η χρονιά του προγράμματος είχαν την ευκαιρία μαθητές του σχολείου μας να επισκεφτούν χώρες της Ευρώπης όπως η Βόρεια Ιρλανδία και η Πορτογαλία . Τον Νοέμβριο του 2014 θα επισκεφτούν το σχολείο μας 5 χώρες της Ευρώπης.

Στα πλαίσια των μαθημάτων πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές επισκέψεις σε χώρους εργασίας (Βιομηχανίες και εργοστάσια και ότι άλλο χρειάζεται για να εξοικειωθούν οι μαθητές με τις ειδικότητες τους και την αγορά εργασίας).Το σχολείο μας ευαισθητοποιείται και σε θέματα περιβάλλοντος οργανώνοντας δράσεις με τελευταία την συμμετοχή μας στην δράση «Lets Do it Greece».

Οι εγγραφές για όλες τις τάξεις γίνονται στο κτίριο του 1ου ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης καθημερινά από τις  8:30πμ έως 2:00 μμ. Σε περίπτωση αδυναμίας των γονέων να προσέλθουν αυτές τις ώρες στον χώρο του σχολείου για την ολοκλήρωση της εγγραφής , υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν εγγραφές και απογευματινές ώρες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Δ/ντρια του σχολείου
Για πληροφορίες : 2382081643

Η Διευθύντρια
Παπαδοπούλου Λεμονιά

1Ο  ΕΠΑΛ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. Αίτηση εγγραφής*
2. Απολυτήριο Γυμνασίου
3. Ταυτότητα ή πιστοποιητικό γέννησης
4. Δήλωση κηδεμονίας * 
5. Ατομικό δελτίο υγείας και Βεβαίωση Γιατρού *
6. Δήλωση του Ν.1599/86 (έντυπο σχολείου στο οποίο θα δηλώνεται ότι ο/η μαθητής/τρια δεν φοιτά σε άλλο σχολείο)
7. 4 φωτογραφίες

* τα αντίστοιχα έντυπα παραλαμβάνονται από το σχολείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: