Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Οδοιπορικό Μνήμης και Τιμής

67 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη σφαγή 19 νεαρών κομμουνιστριών και ενός ακόμα κομμουνιστή, από τις παρακρατικές ομάδες των δοσιλόγων στα Κερδύλλια Όρη του νομού Σερρών. Οι φονευθέντες τίμησαν τη ζωή τους, συμμετέχοντας στην πάλη του λαού ενάντια στην Κατοχή και τους συνεργάτες της μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στη συνέχεια.

Αυτό το Σάββατο 28 Ιούνη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης και αγωνιστή της Αριστεράς και του εργατικού κινήματος της πόλης, Μόρφη Στεφούδη, γιού της δολοφονηθείσας Μαρίας Στεφούδη ("Ηλέκτρα"), θα πραγματοποιήσουμε οδοιπορικό μνήμης και τιμής στο χώρο του Μαρτυρίου, το όρος Κεδρύλλια Σερρών.

Η θυσία των αγωνιστριών από το μαύρο παρακράτος των ταγματασφαλιτών και των δοσιλόγων- πολιτικών προγόνων της Χρυσής Αυγής, αλλά και η ηρωική τους δράση απέναντι στους κατακτητές του Άξονα και τους ντόπιους συνεργάτες τους, αποτελούν παρακαταθήκες αγώνα και παράδειγμα στάσης ζωής για όλους μας.

Με αγώνες τιμούμε όλους και όλες όσες αγωνίστηκαν για την ελευθερία, την κοινωνική πρόοδο και το σοσιαλισμό.

Αναχώρηση από το Άγ. Βενιζέλου (10:00 π.μ.)

Επιτροπή Αγώνιστών και Οργανώσεων της Αριστεράς

22 σχόλια:

DEXIHAF είπε...

Να υποθέσω ότι το blog θα δήξει την ίδια ευαισθησία και τον επόμενο μήνα, κατά την συμπλήρωση 70 χρόνων από την σφαγή των 260 ελλήνων στο Φενεό Κορινθίας από τα «παλικάρια» του ΕΑΜ και της ΟΠΛΑ. Το ίδιο θα κάνει και τον Σεπτέμβριο με την συμπλήρωση 70 χρόνων από την σφαγή τριπλάσιων σε αριθμό στον Μελιγαλά. Μπερδεύτηκα όμως οι κουμουνιστές δεν έσφαζαν κατά την διάρκεια του εμφυλίου, απλά βοηθούσαν στην «πρόωρη μετάβασή στον παράδεισο».
Γι αυτό και τους μεν στον Φενεό τους έριξαν σε βάραθρο, τους δε στον Μελιγαλά στην γνωστή «πηγάδα». Το Μετρό της Πελοποννήσου για τον Παράδεισο αυτό το δρομολόγιο έκανε !!!!!!!!!!!!!

by best ΜΠΙΚΑΣ είπε...

Μςγαλη λαμογαρα DEXIHAF ξαναβγαλες φωνουλα ?? Και για τους κομμουνιστες εχεις να πεις ?? Γιατι δεν λες για τα κατορθωματα του παππου σου, του ταγματασφαλιτη που φιλουσε τις μποτες των Γερμανων ?? Και επειδη ετυχε να διαβασω ενα σχολιο σου στο κωλο-πελλα τραβα (γιατι μονον εκει θωρακιζεσαι)σου στελνω χαρτομαντηλα για να "σκουπιστεις", για τον "αδικο" αποκλεισμο ενος ανυπαρκτου δημ. συμβουλου (Δ Ε Κυρρου). Μηπως θυμασαι στις περασμενες εκλογες οτι ο Σταμκος εκλεχθηκε δημαρχος με τον ιδιο νομο ?? Μηπως θυμασαι ποσοι συμβουλοι του Σταμκου εκλεχθηκαν με 800 κουκια και καποιοι του Παπανικολαου δεν εκλεχθηκαν με τα διπλασια ?? Παρηγορησου τωρα με την εκλογη του αυτοκρατορα σου και αν λυπασαι τον μη εκλεγμενο χωροφυλακα, πες του αρχηγου σου να του δωσει μια θεσουλα σαν την δικη σου. Καταλαβες λαμογιο DEXI(PARDALO)HAF

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΒΛΑΧΟDEXIHAF ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ?ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ...

DEXIHAF είπε...

Αγαπητέ best ΜΠΙΚΑΣ
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους γνήσιους κομουνιστές. Ίσα ίσα εκτιμώ απεριόριστα την σταθερότητα των απόψεών τους. Για τους «γιαλαντζί» κάθε απόχρωσης αισθάνομαι αηδία. Επειδή όμως την ιστορία του εμφύλιου την έγραψαν οι «χαμένοι» δεν σημαίνει ότι είμαι υποχρεωμένος να την «καταπιώ αμάσητη».
Να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την ποιότητα του λόγου σου και να ζητήσω συγνώμη που δεν ζήτησα την άδειά σου για να «ξαναβγάλω φωνούλα». Προφανώς θεωρείς λανθασμένη την άποψη, ότι είναι άδικο να μην εκλέγετε ο τρίτος σε ψήφους του συνδυασμού που κερδίζει τις εκλογές.
Θυμάμαι πολύ καλά με ποιο εκλογικό νόμο εκλέχθηκε ο «ανύπαρκτος» Δήμαρχος με τους «ανύπαρκτους» συμβούλους. Με τον ίδιο εκλογικό νόμο που ξαναεκλέχθηκε. Αυτούς που έχασαν δύο συνεχόμενες εκλογές από τους «ανύπαρκτους» πώς θα τους χαρακτήριζες ?
Υ.Γ. 1. Αν σου έμειναν χαρτομάντιλα από το βράδυ των εκλογών κράτησε τα, δεν χαλάνε. Σε πέντε χρόνια όλο και κάποιοι «ανύπαρκτοι» θα βρεθούν για να σας «κλείσουν» το σπίτι.
Υ.Γ. 2. Τα κουκιά ταιριάζουν πολύ με γιαούρτι.
Υ.Γ. 3. Για τα «κατορθώματα» του παππού μου μπορείς να ρωτήσεις την γιαγιά σου. Θα έχει πολλές πικάντικες ιστορίες να σου διηγηθεί.
Υ.Γ. 4. Για τον ανώνυμο 5:13 μ.μ. Αν και δεν θα πάω στην Γερμανία, δεκτή η προσφορά, αν συνοδεύετε και από δωρεάν τοποθέτηση με το στώμα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΤΟΥΛA DEXIHAF ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑ ''Η ΚΑΒΑΛΑ'' ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ....ΤΕΛΟΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ALWAYS PLUS ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΙΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΕΣ....
ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ....

DEXIHAF είπε...

Ας είναι και με τουρμπίνες από Mirage, αρκεί να κάνεις την τοποθέτηση με το στόμα. Ξέρεις εσύ. Νιάου….

by best ΜΠΙΚΑΣ είπε...

Λουκουμακι μου DEXIHAF, μαλλον μπερδευτηκες και δεν καταλαβες οτι ειμαι αυτος που ονειρευεσαι καθε βραδυ. Ο ΜΠΙΚΑΣ σου ειμαι "χαζουλικο". Και για να μην σου αφησω αποριες,θα σου απαντησω σε οτι ρωτας και σε οτι ακομη σκεφτεσαι να ρωτησεις στο μελλον. Σωστα απεχθανεσαι τους "γιαλαντζι", αλλα αυτοαναιρεισαι. Σωστα χαρακτηριζεις τον Σταμκο ανυπαρκτο (εσυ το εγραψες και οχι εγω)και τους συμβουλους του. Με ρωτας πως χαρακτηριζω αυτους που εχασαν απο τον Σταμκο. Μα φυσικα ανυπαρκτους Χ2 ισως και Χ3 και βαλε... Τωρα ας παμε να δουμε ποιου σπιτι θα κλεισει σε πεντε χρονια. Μα το δικο σου ειναι ηδη κλειστο εδω και καιρο και το ταιρι σου (το νομιμο εννοω) εχει παθει καταθλιψη. Για τα κουκια εσυ ξερεις καλυτερα, γιατι τα συνδιαζεις με ολα τα κρεμωδη γαλακτοκομικα,ζωικα και ανθρωπινα. Τελος για την γιαγια μου που την ρωτησα σχετικα με τις πικαντικες ιστοριες με τον παππου σου, μου απαντησε η δολια οτι ο παππους σου κυκλοφορουσε μονιμα με ενα καροτο στον κωλ@ και επειδη σε γνωριζει και καλα μαλιστα, μου ειπε οτι του μοιαζεις και πολυ ανεξαρτητα απο το φυλο σου !!! Καλα γουστα DEXI(PARDALO)HAF μαναρι μου...

DEXIHAF είπε...


Στίχοι: Goin' Through
Μουσική: Goin' Through

Εδώ είμαι πάλι, με το δεξί περνώ και πάλι τη σκυτάλη
κι ανοίγω τρύπα στο δικό σου το κεφάλι
σου φέρνω ζάλη αλλά και σύγχυση μεγάλη,
τόσο μεγάλη όσο δεν έχεις νιώσει άλλη..
δε με γουστάρεις, μήπως θα ήθελες μια πίπα να μου πάρεις;
Σιχαίνεσαι το στυλ μου και φρικάρεις,
μα κατά βάθος μ’ αγαπάς και με κοπιάρεις.

Μαζί μου ασχολείσαι, ποσό μαλάκας είσαι
αν όντως δε γουστάρεις σου δείχνω τι να πάρεις

Υ.Γ. 1. Σταμάτα να φαντασιώνεσαι ότι ασχολούνται μαζί σου παντρεμένες. Βγάλε τις τσίμπλες από τα μάτια και κυρίως από το ακατοίκητό σου.
Υ.Γ. 2. Μπίκας: Θρακιώτικη λέξη με ετυμολογία ίσως από το μπήγω αλλά και το μπαίνω.

Μπίκας στις θρακιώτικες βάλτες είναι και ο νεαρός αεί καυλωμένος αγροτινέιτζερ, που στο μυαλό του έχει πάντα το γαμήσι και τις γκόμενες, (ανεξαρτήτως επιτυχίας) και άλλα παρεφερνάλια (μηχανές, navarra, ξύδια, κλπ) αλλά γενικά τα ξύνει διαρκώς, είναι σελέμης, σαψάλης και μουρντάρης. Το βλέμμα του, μόλις ξυπνάει το μεσημέρι ομοιάζει με αυτό της αγελάδος.

Για τινέιτζερ δεν σε κόβω. Για το αεί κ.λ.π. άσε καλύτερα, πονεμένη ιστορία. Για να έχεις κάτι στο μυαλό σου προϋποθέτει να έχεις μυαλό. Από το τα ξύνει διαρκώς και κάτω είσαι τάλε κουάλε.

Όχι ότι έχει σημασία αλλά ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν είμαι η Βλάχα που από ότι φαίνεται δεν μπορείς να ξεπεράσεις,

by best ΜΠΙΚΑΣ είπε...

Αργα το εμαθες το λεξικο που χρησιμοποιεις DEXIHAF, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε. Επειδη στο μυαλο σου εχεις μονο τις πιπες (εκει εισαι καθηγητρια),δοκιμασε και λιγο καροτο σαν τον παππου σου. Τωρα θα μου πεις τι να κανει ενα καροτο σε ενα πηγαδι (και μαλιστα χιλιοπαρμενο) δικο σου θεμα. Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι για σενα μωρο μου. Αυτοι που σου το κανουν, δεν φημιζονται και για το γουστο τους. Για το αν εισαι η Βλαχα, εγω δεν σε ρωτησα (μην καρφωνεσαι). Το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι το δικο μου DEXI(PARDALO)HAF, που δεν μπορει να αποχωριστει τον best ΜΠΙΚΑ του, γιατι ειμαι ο καλυτερος, ο μεγαλυτερος και ο εγγυημενος νταβατζης σου !!! Την επομενη θα κανω ενα δωρο σε ολους τους φιλους που μας παρακολουθουν και θα αφορα εσενα μαναρι μου...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΡΗ ΟΛΑΝΔΕΖΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ
ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΣΑΝ ΔΕΞΙΧΑΦ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΙΚΑΣ ΚΑΙ ΒΓΙΚΑΣ
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ...

Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης είπε...

Η γνωστή αριθμολαγνεία του νέου(;) κύματος ιστορικών (Καλύβας, Μαραντζίδης κ.α.). Καταρτίστηκαν λοιπόν ατέλειωτοι κατάλογοι με ονόματα νεκρών - τόσοι αποδώ τόσοι αποκεί-, ακόμη και για οικογενειακές βεντέτες μίλησαν για να συγκαλύψουν την πολιτική διάσταση της διαμάχης, αλλά στην τελική σούμα πάνω κάτω τα ίδια. Προφανής στόχευση να ζαλιστεί το κοινό και να χάσει από μπροστά του την προφανή αλήθεια ότι στη μία περίπτωση επρόκειτο (τουλάχιστον, στη συντριπτική τους πλειονότητα) για συνεργάτες και δοσίλογους, για ταγματασφαλίτες και μαυραγορίτες, ενώ στην άλλη (τουλάχιστον, στη συντριπτική τους πλειονότητα) για ανθρώπους που πήραν τα όπλα για να υπερασπιστούν τον τόπο τους, εν ολίγοις για αυτούς που τιμάμε στην ονομαζόμενη "εθνική αντίσταση"- ή δεν θα 'πρεπε να τους τιμάμε;

DEXIHAF είπε...

Κατανοητή η δυσκολία να το καταλάβεις με την πρώτη, αν και άλλα τα "παίρνεις" με την μία.
Προς εμπέδωση λοιπόν ξαναδιάβασέ το.

Εδώ είμαι πάλι, με το δεξί περνώ και πάλι τη σκυτάλη
κι ανοίγω τρύπα στο δικό σου το κεφάλι
σου φέρνω ζάλη αλλά και σύγχυση μεγάλη,
τόσο μεγάλη όσο δεν έχεις νιώσει άλλη..
δε με γουστάρεις, μήπως θα ήθελες μια πίπα να μου πάρεις;
Σιχαίνεσαι το στυλ μου και φρικάρεις,
μα κατά βάθος μ’ αγαπάς και με κοπιάρεις.

Μαζί μου ασχολείσαι, ποσό μαλάκας είσαι
αν όντως δε γουστάρεις σου δείχνω τι να πάρεις

Στίχοι: Goin' Through
Μουσική: Goin' Through

Κι επειδή είσαι και Μπίκας και την έχεις και μεγάλη, βάλτη στο στόμα για αναπνευστήρα, ρίξε κι αυτά που κρέμονται στην πλάτη για μπουκάλες και κάνε τον βατραχάνθρωπο. Έτσι θα έχεις και κάτι που θα έχει σχέση με τον άνθρωπο.
Γράψε τώρα για την χωριανή σου που σου έχει γίνει εφιάλτης.
Το να χάνεις 2 και 3 φορές από "ανύπαρκτους" σε κάνει όπως είπες "ανίκανο Χ3 και βάλε". Με συνχωρείς μπερδεύτηκα, ανύπαρκτο ήθελα να πω.
Παρεμπιπτόντως ο καρδιολόγος σου είναι στο εξοχικό του στο Ποσείδι για αυτό πρόσεχε το Σαββατοκύριακο, μακριά από συγκινήσεις. Μη σε χάσουμε άδοξα, τέτοιο μ@λ@κ@ που θα ξαναβρούμε.
Υ.Γ. Το FLAMINGO και το REGENSY
έχουν δωρεάν μπουφέ. Εκμεταλλεύσου τα γιατί η μαμά μάλλον το χάνει το ΕΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ κακια ρε φιλε..

Ανώνυμος είπε...

best Μπίκα εσύ πάντως για να έχεις τέτοιο ζόρι ποιος ξέρει τι έχεις μέσα στο κ@@@@ρακι σου.Και το δυσκολο είναι οτι θα το κουβαλας μεσα σου για τα επομενα πεντε χρονια.(όλοι ξερουμε οτι το ευχαριστιεσαι καταβαθος)αλλα που να δεις τι σε πριμενει απο εδω και περα.Τα καλύτερα έρχονται. Trust me.

Ανώνυμος είπε...

Χοντρούλη πες αλεύρι......................................................................... αν ήξερες και ποιος σε γυρεύει.

by best ΜΠΙΚΑΣ είπε...

Τελικα απο εδω το πηγες, απο κει το εφερες στα καζινο- ξενοδοχεια ειναι το μαυαλο σου. Και απο οτι αντιλαμβανομαι θελεις να παμε παρεα για να νιωσεις οτι δεν μπορουν να σε κανουν να νιωσεις οι αερο-γαμιαδες σου,τρελλο μου DEXIHAF. Βλεπω οτι δεν εχεις ξεχασει ουτε το μεγεθος,ουτε και αυτα που κρεμονται. Αλλωστε πως να τα ξεχασεις "ξανθια μου μηχανοβια δασκαλα",αφου οταν ηταν δικα σου καποτε τα ετρωγες και τα επινες λαιμαργα. Το να χρησιμοποιεις για αλλοθι την γνωστη Βλαχαρα, δεν μπορεις να πεταξεις την μπαλλα στην εξεδρα. Αυτη τουλαχιστον συμβαδιζει με την φυση της, απλα της αρεσει πολυ και με πολλους. Η γυναικα σου ομως οταν γυρναει σπιτι δεν μας ειπες αν σε κουραρει τα δοντια και τα ουλα ?? Μηπως ασχολειται μονο με των αλλων και σε αφηνει διχως "καροτο" στον κωλο??. Θα την μαλωσω να της πεις, αλλα θα της προτεινω και μια παρτουζα, γιατι εχει παθει καταθλιψη με εσενα τον τρυπιο που εμπλεξε. Για τον καρδιολογο μου μην στενοχωριεσαι ιδιαιτερα, ειναι μια χαρα στην υγεια του και μου ειπε οτι οταν τον επισκεφτηκες του ζητουσες συμβουλες σχετικα με τον κωλο σου και τα συμπτωματα των οροθετικων. Για το ΕΚΑΣ της μαμας μου μην αγχωνεσαι γιατι κοπηκε εδω και χρονια,οπως θα κοπει και το δικο σου φτωχε μου δασκαλακο. Περιμενω νεα σου δικο μου DEXI(PARDALO)HAF και οταν με βλεπεις στην γειτονια μην σκυβεις το κεφαλι στον best-ΜΠΙΚΑ σου...

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σεξυ κορίτσι που εχω συναντήσει.Καθόλου προστυχο αλλα απόλυτα σεξυ.Απίθανα σεξυ.Στις
κινήσεις.Στην ομιλια.Στο
τροπο που καπνίζει. Στο πως
πίνει το ποτο της ακομη και
στον τροπο που










μασάει.Φανταζομαι πως θα
ειναι εκει που οι περισσοτερες κοπέλες υποδυονται τις σεξυ.


ειναι εκει που οι περισσοτερες κο













DEXIHAF είπε...

Τι έγινε ? Κόψαμε το ΒΛΑΧΑΣ και το γυρίσαμε στο ΝΟΥΝΟΥ. Εκείνη η απότομη διακοπή του θηλασμού στα 30 φταίει για όλα.
Όταν γράφεις, βγάζε τον αναπνευστήρα από το στόμα, δεν είναι πιπίλα, ίσως αυτό σε βοηθήσει να σκέφτεσαι καλύτερα, όσο κάτι τέτοιο είναι δυνατό για ένα στόκο σαν και σένα.
Έχεις άλλη μία ευκαιρία, τελευταία όμως, να βρεις ποιος είμαι. Βλέπεις σου φέρομε ποιο λαρτζ από ότι στις¨"ξανθές". Μετά θα σου στείλω "πακέτο".
Μπορεί να έμαθες να ζεις μέσα σε κλίκα, μπορεί να μιάζεις με νταλίκα, αντί να παριστάνεις κάποιο μπίκα, ξεσφήνωσε από το πάτο σου τα σύκα. Το συκόφυλλο που κρέμεται δεν πειράζει. Από μπροστά τα έβαζαν αυτοί που ντρέπονταν.
Τώρα σκέψου χαλαρά. Ο Δήμος έχει άλλες 30.000 παντρεμένες, και παντρεμένους όμως.
Υ.Γ. Δεν υπάρχει ακόμα γιατρός που αναλαμβάνει να κουράρει "κουφάλες" σαν κι εσένα.
Καλή εβδομάδα σελέμη, μου σαψάλη μου,είσαι ο best μπίκας της ασχημότερης κατσίκας!!!

by best ΜΠΙΚΑΣ είπε...

Δυο-τρεις μερες ελειψα μωρη αδερφαρα DEXIHAF και ξεσαλωσες ?? Μεχρι και η ασχημοτερη κατσικα εγινες ?? Καλα τα συκα δεν τα αποχωριζεσαι, το παλαμαρι του best- ΜΠΙΚΑ σου το βλεπεις να χρειαζεται συκοφυλλο ?? Αυτο ουτε με πατσετα δεν κρυβεται παρα μονο το στομα σου το εξαφανιζει. Κοιταξε ομως μην μου στειλεις "πακετο" τον κωλο σου, γιατι βαρεθηκα να τον γ@μαω. Καταλαβες πορνιδιο της πιατσας, εκφυλο και ανοργασμικο DEXI(PARDALO)HAF ??

DEXIHAF είπε...

Βρε καλώς την Μίκα. Γρήγορα γύρισες. Τόσο άμεσα τις κάνουν τις αλλαγές φύλου
στο Άμστερνταμ? Θα σε έβαλαν στα επείγοντα. Αν έχει Σύστημα Υγείας το κράτος…
Και το ονοματάκι μια χαρά. Κ@λοφωτισμένη.
Εκείνα τα σύκα από τον πάτο όμως δεν σου τα έβγαλαν. Μισές δουλειές.
Και μετά λένε για τους έλληνες γιατρούς.
Δεν πειράζει. Θα χεις να τρως μαρμελάδα τον Χειμώνα.

by best ΜΠΙΚΑΣ είπε...

Μωρη αδερφαρα DEXIHAF σε βρισκω αριστα καταρτισμενο σχετικα με τις αλλαγες φυλων, τις χωρες που γινονται οι επεμβασεις, ακομη και τις πολεις που διαθετουν τους καλυτερους ειδικους γιατρους. Το μυαλο σου μονιμα στα συκα, στις μαρμελαδες και στα κρεμωδη γαλακτοκομικα, παρολο που σου προτεινω συνεχως τα καροτα (μην αλλαζεις την τεχνη του παππου σου), γιατι σου εχουν δωσει τετοιο σχημα στο κωλαρακι σου που ολοι στην γειτονια "αναστατωνοντε" οταν περνας. Μαλιστα καποιοι προσπαθουν να μαθουν που θα πας διακοπες, για να δουν το καινουργιο σου στριγκακι. Βλεπω οτι γνωριζεις αρκετα για το Αμστερνταμ, προσοχη ομως μην περασεις απο το Ροτερνταμ γιατι εκει εκτος απο "ουσιες", εχει και πεινασμενους ναυτικους που θα σε εξαφανισουν στα βαθη του Ατλαντικου. Εγω παντως ενδιαφερομαι για το καλο σου τρελλιαρικο DEXI(PARDALO)HAF, μαναρι μου.... και χωρις υστερογραφα.

DEXIHAF είπε...

Κι εσύ Μίκα μου δεν τα πας άσχημα στην Γεωγραφία, αφού γνωρίζεις και την πόλη με τους ποιο "πεινασμένους" ναυτικούς.
Λογικό βέβαια αφού το να "δένεις παλαμάρια", το έχεις αναγάγει σε επιστήμη.
Πάρε τώρα ακόμη ένα σουξέ για να "διευρίνεις" εκτός από τον πάτο και τους καλλιτεχνικούς σου ορίζοντες.

Μέσα σου βρίσκομαι
Εκεί γεννήθηκα,
Εκεί θα υπάρχω αν με ψάξεις
Δεν γίνεται να με πετάξεις
Μέσα σου βρίσκομαι
Εκεί είναι η θέση μου
Όσα αντίγραφα κι αν φτιάξεις
Δεν γίνεται να με πετάξεις

Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης

Χωρίς υστερόγραφα - χρεόγραφα - δικαιόγραφα και ότι άλλο σε χαλάει.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όσους υπομένουν αυτόν το διάλογο.