Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Νέο Δ.Σ. στον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας

Έπρεπε να φτάσει γι' ακόμη μία φορά σε διοικητικό αδιέξοδο, να βρεθεί και πάλι σε οριακές και δύσκολες καταστάσεις, να «φλερτάρει» όσο ποτέ με την διάλυση, για να καταφέρει ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος να σχηματίσει διοίκηση. Από χθες το βράδυ ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος έχει νέα διοίκηση. Ενα κράμα κυρίως παλιών αλλά και νέων παραγόντων, συναντήθηκε χθες σε γνωστό και καθιερωμένο χώρο όπου τα τελευταία χρόνια σχηματίζονται, αποφασίζουν και δρουν διοικήσεις για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, βρίσκοντας σε μια μαραθώνια συζήτηση την «χρυσή τομή» ώστε να ξεπεραστούν οι όποιες επιμέρους επιφυλλάξεις και να συγκροτήσουν ένα νέο ικανό διοικητικό σχήμα.
Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά και μένει να δούμε σ' ένα ελπιδοφόρο σχήμα όπως λένε οι πληροφορίες και μένει να δούμε μια επίσης πολύ σημαντική παράμετρο, την μακροβιότητά του. Και αναφέρω την μακροβιότητα του σχήματος, αφού η ιστορία του συλλόγου τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, την έχει αναδείξε ως το μόνιμο και άλυτο πρόβλημα του συλλόγου, έστω κι αν βάσει καταστατικού, η κάθε διοίκηση εκλέγεται για τριετή θητεία καμία δεν καταφέρνει να την εξαντλεί..
Δεν γνωρίζω όλα τα ονόματα και τα αξιώματα του νέου Δ.Σ., αφού δεν έχω ακόμη πλήρη επίσημη ενημέρωση, αλλά όπως μου μεταφέρθηκε όμως έγκυρα, επικεφαλής του νέου σχήματος είναι ο πελλιώτης επιχιερηματίας κ. Ανδρέας Κουτσοκώστας..Στο σχήμα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο κ. Πιτσάρης Παναγιώτης, ο κ. Ηλίας Μπουράκης, ο κ. Νίκος Μπουράκης, ο κ. Βασίλης Ζαμιούδης, ο κ. Μανώλης Σλουσάκης και άλλοι. Πρόκειται για 12μελές σχήμα το οποίο θα γίνει γνωστό τις αμέσως επόμενες μέρες. Ήδη από χθες ακόμη άρχισε και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς, για να καλύφθεί πλήρως και γρήγορα, ο χαμένος χρόνος των άκαρπων γενικών συνελεύσεων των προηγούμενων ημερών.
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην νέα διοίκηση και ότι καλύτερο για τον σύλλογό μας. Ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να στηρίξει ενεργά την νέα διοίκηση, όπως πράττει φυσικά εδώ και πολλά χρόνια για τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο..
Εντελώς πληροφοριακά αναφέρω τέλος για την, ότι και η πρωτοβουλία που είχα αναλάβει πριν λίγες μέρες, βρήκε θετική απήχηση και πρόσφορο έδαφος... Στην παρούσα φάση όμως αφού σχηματίσθηκε διοίκηση, παραμένει ως μία «εφεδρική» πολύ καλή μελλοντική λύση όταν και εάν χρειαστεί, κι αν υπάρχει ακόμη το ίδιο ενδιαφέρον και διάθεση. Πρόκετιαι για πολύ σοβαρούς ανθρώπους και άριστους γνώστες του χώρου και του ποδοσφαίρου. Προσωπικά τους ευχαριστώ θερμά για την καταρχήν θετική ανταπόκριση στην πρόταση μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: