Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο Κώστας Νινιατσούδης νέος προπονητής του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Όπως είχε προαναγγελθεί εδώ και μέρες η Πέλλα είχε βρει προπονητή και έψαχνε για πρόεδρο να τον ανακοινώσει... Από σήμερα έχει και τα δύο και επίσημα! Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμη την τελική της συγκρότηση σε σώμα και τις αρμοδιότητες των μελών της, κάτι που αναμένεται να γίνει ίσως και τις επόμενες ώρες, εντούτοις με δημοσιοποιημένη ήδη την παραμονή στη θέση του προέδρου του κ. Ανδρέα Κουτσοκώστα, ήρθε χθες το βράδυ σε απόλυτη συμφωνία με τον Κώστα Νινιατσούδη, οποίος είναι πλέον ο νέος τεχνικός της ομάδας μας. Ο Πελλιώτης τεχνικός έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο ποδόσφαιρο του νομού μας, τόσο ως ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες μεταξύ των οποίων και η Αναγέννηση Γιαννιτσών, όσο και ως προπονητής τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της Νέας Πέλλας. 
Σοβαρός, πειθαρχημένος, ηθικός, φιλόδοξος και ρεαλιστής, «επαναπατρίζεται» ποδοσφαιρικά στην Πέλλα μετά από πολλά χρόνια, με στόχους μια ανάλογη των προηγούμενων ετών αξιόλογη παρουσία και πορεία του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας στο ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα, αλλά κι ένα νέο επιτυχημένο βήμα στην προπονητική του καριέρα. Γνωστός και γνώστης της Πελλιώτικης ποδοσφαιρικής και μη πραγματικότητας, μάλλον δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο «εργασιακό» του περιβάλλον. 
Τέλος αμέσως μετά τη συμφωνία, σε συνεργασία με ανθρώπους της διοίκησης, ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας του ομάδαςκαι προέβει στις πρώτες επαφές με παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές. Προσωπικά του εύχομαι, αλλά είμαι βέβαιος ότι και η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της Πέλλας, καλή επιτυχία και σιδεροκέφαλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: