Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Κάρτες Διαρκείας 2017-2018

Κάθε πράγμα στον καιρό του και οι... κάρτες διαρκείας τον Αύγουστο! Από σήμερα Τρίτη 1 Αυγούστου 2017, τίθενται σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας.
Πρόκειται -ως είθισται τέτοια περίοδο-, για μια πρώτη προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης από όλους τους αθλητικούς συλλόγους, προκειμένου αυτοί να ξεκινήσουν απρόσκοπτα την υλοποίηση του σχεδιασμού και προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα μας ήδη έχει προχωρήσει σε 10 μεταγραφές νέων ποδοσφαιριστών, ενώ παράλληλα, έχει προβεί και στην ανανέωση 5 από το περσινό ρόστερ, διατηρώντας στις τάξεις της και 15 γηγενείς ποδοσφαιριστές! Απομένουν ακόμη 2-3 αξιόλογες κινήσεις ώστε να κλείσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών του φετινού έμψυχου δυναμικού, κι αυτό αναμένεται να συμβεί τις αμέσως επόμενες μέρες.
Και φέτος οι στόχοι είναι φιλόδοξοι και υψηλοί. Για την επίτευξη αυτών όμως, αλλά κυρίως για την εύρρυθμη λειτουργία και βιωσιμότητα του συλλόγου και κάθε συλλόγου, δεν αρκεί μόνο η διαθεσιμότητα και προσπάθεια μιας 9μελούς διοικούσας επιτροπής, είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη η συμμετοχή και συμβολή όλων μας, ανάλογα με την διάθεση και δυνατότητα του καθενός. Οι κάρτες διαρκείας 2017-2018 είναι στα χέρια των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής και οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να τις προμηθευτείτε καταβάλλοντας το σταθερά αμετάβλητο χαμηλό αντίτιμο των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών περιόδων. Έλα δίπλα στην ομάδα, στήριξε την προσπάθεια!
Η Δ.Ε. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, ευχαριστεί θερμά τον  χορηγό των καρτών διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: