Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Μαξίμου: Η ΝΔ εκφράζει το "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια"

Μέσω Τζανακόπουλου η κυβέρνηση απάντησε στην αξιωματική αντιπολίτευση, που είχε κατηγορήσει το Βούτση ότι αμφισβητεί και τη θρησκεία.
Για επιστροφή στον παρωχημένο εθνικισμό του "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" κατηγορεί το Μαξίμου τη Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στη γαλάζια επίθεση κατά του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση περί αμφισβήτησης της ταύτισης Ορθοδοξίας- ελληνικού κράτους.
«Ευχαριστούμε τη ΝΔ που με τις ανακοινώσεις της, αλλά και τη συνολική αντιπολιτευτική στάση της υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό τις βαθιές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα μας. Η αριστεία των κληρονόμων, ο παρωχημένος εθνικισμός του "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" και το δόγμα τάξη και ασφάλεια, βρίσκουν το ταίρι τους στον φονταμενταλισμό της αγοράς και τον καθημερινό κιτρινισμό. Συνεχίστε έτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση με ανακοίνωσή της είχε κατηγορήσει τον κ. Βούτση ότι αμφισβητεί και τη θρησκεία με αφορμή δηλώσεις του για την ορθοδοξία και την Ελλάδα.
Την ανακοίνωση αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καταγγέλλοντας ουσιαστικά τη ΝΔ ως ένα κόμμα στο οποίο συναντάται ο νεοφιλελευθερισμός με την ακροδεξιά. 
Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: