Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Η έναρξη και οι φιλικοί αγώνες της προετοιμασίας

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, θα γίνει η πρώτη προπόνηση της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, σύμφωνα με την απόφαση του τεχνικού επιτελείου. 
Οι περισσότερες ομάδες όρισαν ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας τους σχεδόν στα «τυφλά» ή βασιζόμενες απλά σε φήμες, αφού ακόμα η Ένωση δεν εδέησε να ανακοινώσει επίσημα και εγκαίρως ακριβείς ημερομηνίες έναρξης των φετινών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, με ορατό τον κίνδυνο κάποιες ομάδες να ξεπεράσουν ακόμη και τους 2 μήνες προετοιμασίας, με ότι συνέπειες αγωνιστικά μπορεί να έχει αυτό!
Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας εκτός της ημερομηνίας έναρξης της προετοιμασίας, φρόντισε να κλείσει και μια σειρά φιλικών αγώνων με το πρώτο εξ αυτών να ορίζεται για τις 26 Αυγούστου 2017. Τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί ήδη είναι πέντε, με τα τέσσερα απ' αυτά να έχουν «κλειστή» ημερομηνία, ενώ η ημερομηνία για το πέμπτο, θα εξαρτηθεί από την ακριβή έναρξη της πρώτης φάσης του κυπέλλου. Υπάρχει σκέψη και προγραμματισμός και για έκτο φιλικό με πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά αυτό ακόμα δεν μπορεί προσδιοριστεί χρονικά, αφού θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες και συνθήκες που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο. Αντίπαλοι μας θα είναι ομάδες από την ΕΠΣ Πέλλας, της ΕΠΣ Μακεδονίας και την ΕΠΣ Κιλκίς. Οι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες της ομάδας μας που έχουν πάρει ημερομηνίες είναι οι εξής:

1. Σάββατο 26/8/2017 Γήπεδο Δαμιανού: ΠΑΟΚ Δαμιανού - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας
2. Τετάρτη 30/8/2017 Γήπεδο Αξού: Νίκη Αξού - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας
3. Σάββατο 2/9/2017 Γήπεδο Κουφαλίων: ΠΑΟ Κουφαλίων - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας
4. Τρίτη 5/9/2017 Γήπεδο Πέλλας: Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Απόλλων Ευρωπού

Οι ώρες έναρξης των αγώνων θα ανακοινώνονται εν ευθέτω χρόνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: