Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Α.Σ. Μ.Α. Νέας Πέλλας - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (0-3)1-4. Με φιλική νίκη «συνήλθε» από το hangover του χθεσινού ετήσιου χορού

Με αρκετά νέα παιδιά που είχαν πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα στις επίσημες φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, η Πέλλα έκανε ένα ξεμούδιασμα και μια αποτοξίνωση από τον χθεσινό ετήσιο χορό της, νικώντας σε φιλική αναμέτρηση στη γειτονική Νέα Πέλλα με σκορ 1-4 την τοπική ομάδα.
Αρκετά καλή η αγωνιστική παρουσία συνολικά της ομάδας της Πέλλας αν και με πλήθος σημαντικών απουσιών(Δομουκτσίδης, Αβραάμ, Σιαματάς, Μαντζανάς, Ζούζουλας, Κατσαμακτσής και Μπρατσούδης Τ.) με τους νεαρούς όμως που χρησιμοποιήθηκαν να διακρίνονται και να δηλώνουν παρόν, στη δύσκολη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Η Νέα Πέλλα που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο από τις αρκετές αποχωρήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου που περιέπλεξαν τα πράγματα, είχε κι αυτή κάποιες απουσίες, ενώ αναμένει τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην δύσκολη προσπάθεια παραμονής στην Α' κατηγορία.
Τα τέρματα για τους νικητές φιλοξενούμενους που είχαν και την «μερίδα του λέοντος» των ευκαιριών και δοκάρι με τον Στάγκο, πέτυχαν οι Μαλλόλι(5'), Γουστέρης(10'), Στάγκος (15') και Πιτσάρης(70'), ενώ για την γηπεδούχο είχε μειώσει προσωρινά ο Σπυριδάκης(60') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Η Πέλλα ξεκίνησε με την παρακάτω σύνθεση: Μπρατσούδης Χ., Μαλλόλι, Πλιόγκας, Μπουράκης, Αλμπάνης, Κωνσταντινίδης, Τανταλίδης, Γερμανούδης, Βασιλάκογλου, Στάγκος, Γουστέρης, ενώ πέρασαν ως αλλαγές και αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος και οι Τοπάλης, Πιτσάρης.
►Επόμενη προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση για την Πέλλα, το Σάββατο 29/12/2018, 3 το μεσημέρι, στην Καρυώτισσα με την τοπική ΑΕΚ.
►Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η γηπεδούχος ομάδα όπως το είχε προγραμματίσει και προετοιμάσει, προσέφερε σε όλους τους παριστάμενους, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους ενόψει εορτών, ψητά εδέσματα και άφθονο κρασί, με την ανταλλαγή ευχών να τα συνοδεύουν, για μια καλύτερη χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα.

Μια προσφορά του









Δεν υπάρχουν σχόλια: