Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους διαιτητές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας, στις 29-12-2018 και ώρα 18:30 στο κέντρο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ στην Έδεσσα, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους διαιτητές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Ένωσης.
Η συμμετοχή των διαιτητών εν ενεργεία και μη ήταν μεγάλη, ενώ κατά την εκδήλωση, χορηγήθηκαν στους εν ενεργεία διαιτητές φόρμες και μπλουζάκια προπόνησης, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία στην εμφάνισή τους.
Την έναρξη της εκδήλωσης χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Αντωνίου Αστέριος, ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και επιτυχίες για το νέο έτος στους διαιτητές, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τη στήριξη τη δική του, αλλά και της Ε.Ε. προς αυτούς, τονίζοντας τη συνέπεια, σοβαρότητα, δικαιοσύνη, αμεροληψία και αποφασιστικότητα που πρέπει να τους διακατέχει για την επιτυχή έκβαση κάθε αγώνα που διευθύνουν, είτε στα τοπικά, είτε στο εθνικά πρωταθλήματα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός του Προέδρου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Πανίδης Αβραάμ, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Τσαβδαρίδης Στάθης, ο Ταμίας κ. Τρυψιάνης Ιωάννης, καθώς και τα μέλη της Ε.Ε. κ.κ. Χριστιανίδης Σταύρος και Τόπκας Γεώργιος.

ΕΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια: