Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Α.Ε.Κ. Καρυώτισσας - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (1-1)2-2. «Αέρινη» μοιρασιά...

Σ' ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, μ' ακόμη δυνατότερο όμως τον άνεμο που φυσούσε σήμερα σε όλη τη διάρκεια και που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, Α.Ε.Κ. Καρυώτισσας και Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας συμβιβάστηκαν στο τελικό σφύριγμα, με την απόλυτα δίκαιη ισοπαλία.
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, κι εκτός από τα τέσσερα τέρματα που πέτυχαν, δημιούργησαν κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαίες το χαμένο πέναλτι του Τσαβδάρη στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους και το οριζόντιο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο του Κωνσταντινίδη για τους φιλοξενούμενους με σουτ μέσα από την περιοχή και θέση πλάγια δεξιά σε κενό τέρμα, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Κατσαμακτσή.
Τα τέρματα πέτυχαν οι Χαρμάνας(10') με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και Γεωργιάδης(50') με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Ρομάντζη για την Α.Ε.Κ. που προηγήθηκε δύο φορές και οι Κατσαμακτσής(15') με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και τελείωμα και Ζούζουλας(65') με φωτοβολίδα εκτός περιοχής για τον Μέγα Αλέξανδρο που ισοφάρισε ισάριθμες.
Στα πολύ θετικά για την Πέλλα η αγωνιστική παρουσία όλων των νεαρών παικτών που χρησιμοποιήθηκαν και διακρίθηκαν για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι, προεξεχόντων των Γερμανούδη και Μπρατσούδη Χ. που ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος. Στα μερικώς αρνητικά, η σπατάλη κλασικών ευκαιριών σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι και η εμφάνιση ενός ακόμη G/G.
Ξεκίνησαν για την Πέλλα οι Μπρατσούδης Χ., Μαλλόλι, Τανταλίδης, Πλιόγκας, Αλμπάνης, Μπουράκης, Μαντζανάς, Γερμανούδης, Ζούζουλας, Γουστέρης, Κατσαμακτσής, ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Τοπάλης, Βασιλάκογλου και Κωνσταντινίδης. Απόντες οι Μπρατσούδης Τ, Αβραάμ, Σιαματάς, Δομουκτσίδης.
Μια προσφορά του


Δεν υπάρχουν σχόλια: