Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Υπογραφή σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό της γέφυρας Μελισσίου από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά

Τη σύμβαση για το έργο με τίτλο «Ηλεκτροφωτισμός γέφυρας Μελισσίου Π.Ε.Ο.» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 30.000,00 € και χρηματοδοτείται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του προγράμματος επενδυτικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
«Είναι πολύ θετική η εξέλιξη στο έργο του ηλεκτροφωτισμού στο σημείο όπου βρίσκεται η γέφυρα του Μελισσίου στην Παλαιά Εθνική Οδό, διότι, είναι ένα οδικό τμήμα που σηκώνει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο καθημερινά. Ειδικά τις βραδινές ώρες, ο ηλεκτροφωτισμός που προωθούμε θα βελτιώσει κατά πολύ την οδική ασφάλεια διέλευσης των οδηγών. Επιπλέον, ο φωτισμός και η συντήρηση του είναι ένας από τους τομείς που δίνουμε βαρύτητα και επενδύουμε μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού μας, έχοντας καλά αποτελέσματα και προσπαθώντας συνεχώς για το καλύτερο δυνατό» ανέφερε η κα Αηδονά στο πλαίσιο υπογραφής της σύμβασης.
Η κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην γέφυρα Μελισσίου περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:
• Πλήρης εγκατάσταση 5 γαλβανισμένων σιδηροϊστών οδοφωτισμού ύψους 12 μέτρων
• Πλήρης εγκατάσταση 3 γαλβανισμένων σιδηροϊστών ηλεκτροφωτισμού γεφυρών ύψους 12 μέτρων
• Πλήρης εγκατάσταση 8 φωτιστικών σωμάτων τύπου led ισχύος εως 100W
• Πλήρης εγκατάσταση ενός πίλλαρ οδοφωτισμού τεσσάρων αναχωρήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: