Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής σε Ε.Π.Σ. Πέλλας και Γ' Εθνική - Βαθμολογίες

Άλλη μια αγχωτική πλην όμως πολύτιμη εκτός έδρας νίκη για την πρωτοπόρο Θύελλα Σαρακηνών, που οδεύει σταθερά βήμα βήμα για την απευθείας άνοδο, αυτή τη φορά στα Γιαννιτσά με αντίπαλο την αξιόμαχη Αναγέννηση, που μπλέκει για τα καλά πλέον στην υπόθεση υποβιβασμός. Μερική επαναφορά για την Σωσάνδρα, αφού γύρισε από την δύσκολη κατάσταση που είχε περιέλθει χάνοντας στο ξεκίνημα με δύο γκολ διαφορά εντός έδρας από το Μάνδαλο, κι έσωσε τουλάχιστον τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας...
Στις χαμηλότερες κατηγορίες, η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Νέας Πέλλας στο φετινό πρωτάθλημα, συνοδεύτηκε από σχετικά ευνοϊκή συγκυρία αποτελεσμάτων, ενώ η εντός έδρας ήττα των Αθύρων, έμπλεξε σοβαρά πλέον κι αυτή την γειτονική ομάδα σε σενάρια play out και υποβιβασμού. Ραχώνα και κυρίως Δυτικό δεν ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό τραγελαφικό πρωτάθλημα της Γ' Ερασιτεχνικής που περισσότερο έμοιαζε με μίνι τουρνουά παρά για πρωτάθλημα, αφού γνώρισαν την ήττα και κατέλαβαν τελικά τις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Στην Γ' Εθνική με τον αγώνα του Α.Σ. Γιαννιτσά στο Παλαιοχώρι να αναβάλλεται, μάλλον πολύ θετική κρίνεται η αγωνιστική ημέρα από πλευράς αποτελεσμάτων για τις ομάδες του νομού. Ο Εδεσσαϊκός απέσπασε παλικαρίσια ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Βέροιας, ενώ ο Αλμωπός έσπασε στην Αριδαία το φετινό αήττητο της Αγκαθιάς. Τέλος τα Κουφάλια, αγώνα τον αγώνα, εξαντλούν και τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες μιας φαινομενικά απίθανης παραμονής, αφού έχασαν σήμερα και στην Μελίτη. Αρκετές οι εκκρεμότητες σε όλα τα πρωταθλήματα, αφού οι συνεχόμενες κακοκαιρίες και άλλα γεγονότα, συνέβαλαν στις αναβολές αρκετών αγώνων. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και βαθμολογίες:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 17η αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 0-1
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 2-2
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 17η αγωνιστική
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-0
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 5-0
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ Αναβολή

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 17η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 0-2
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 2-0
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 0-7
ΠΟΝΤΙΑΚΗ Ν.ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 3-2
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 1-2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 14η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ 0-1
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ 0-5
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ 3-3

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 20η αγωνιστική
ΒΕΡΟΙΑ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1-1
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 2-0
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Αναβολή
ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 3-1



Δεν υπάρχουν σχόλια: