Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Γιαννούλης: «Δείγμα της αλαζονείας του κ. Τζιτζικώστα η απαξίωση στα ερωτήματα των δημοσιογράφων και στην ενημέρωση των πολιτών»

«Η αλαζονεία του κ. Τζιτζικώστα τον ωθεί τώρα στην απαξίωση των ερωτημάτων των δημοσιογράφων και τελικά στην άρνησή του να ενημερώσει τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας για τα πεπραγμένα του, ή καλύτερα για τις παραλείψεις και την αδράνειά του.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Τζιτζικώστας ότι τις απαντήσεις δεν τις οφείλει στους υποψήφιους αλλά στους πολίτες και η απαξίωση που δείχνει θα είναι και το αποτέλεσμα το οποίο θα βρει στην κάλπη το βράδυ των εκλογών.
Το σχετικό βίντεο μιλάει από μόνο του: https://youtu.be/Ppgf9a60NcY
Το νέο κρούσμα σημειώθηκε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, στην Πέλλα, όπου αρνήθηκε να απαντήσει για ποιον λόγο παραμένουν αναξιοποίητα 46 εκατομμύρια ευρώ του προγράμματος ΕΣΠΑ, το οποίο ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, και γιατί η απορροφητικότητα των κονδυλίων στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας δεν ξεπερνάει το 40%, όταν σε ολόκληρη τη χώρα βρίσκεται στο 66%. Εμείς παραθέσαμε τα στοιχεία και οι δημοσιογράφοι επιτελώντας το έργο τους έκαναν τις ανάλογες ερωτήσεις, προκαλώντας τον… εκνευρισμό του απερχόμενου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.» 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: