Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην Ε.Π.Σ. Πέλλας

Αγωνιστική για κλάματα και ρεαλιστικά και μεταφορικά... Η "Ωκεανίς" με τον ισχυρό χιονιά που από το πρωί σάρωσε τη Β.Ελλάδα, ήταν αδύνατο να μην επηρεάσει και την διεξαγωγή των σημερινών τουλάχιστον ερασιτεχνικών αγώνων. Η αναποφασιστικότητα της Ένωσης και το ρίσκο που ανέλαβε, δυστυχώς δεν της βγήκαν σε καλό, αφού για τον έναν ή άλλο λόγο, δεν διεξήχθησαν τα μισά από τα σημερινά προγραμματισμένα παιχνίδια, φέρνοντας μια «ανακατωσούρα» στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με όποιους κινδύνους αναξιοπιστίας εγκυμονεί αυτή. Έτσι και η αναβολή στον Άγρα με υψόμετρο 222 μέτρα μοιραία εξέλιξη, ενώ στους δύο αγώνες που διεξήχθησαν και με τα αποτελέσματα που προέκυψαν, μάλλον έπεσε η αυλαία και ίσως «έσβησαν και τα φώτα» της Α1 για Νίκη Καλής και Άρη Αμπελειών.
Η Νίκη Καλής έχασε εντός έδρας από τους Προμάχους και μαζί την γη κάτω από τα πόδια της, ενώ οι Αμπελειές γνώρισαν το οδυνηρότερο πρόσωπο της ήττας στο γειτονικό ντέρμπι με τη Νίκη Αξού, χάνοντας ίσως και την τελευταία ελπίδα για ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.
Μπορεί και στις χαμηλότερες κατηγορίες να μην διεξήχθησαν αρκετά παιχνίδια και όχι μόνο λόγω χιονιά, όμως υπήρξε ένα αυτό του Προφήτη Ηλία, στο οποίο εμφανίστηκε σκορ χιονοπόλεμου! Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 17η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ Αναβολή
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 0-2
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 1-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 17η αγωνιστική 
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Αναβολή
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ Αναβολή
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 3-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 17η αγωνιστική
ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 3-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 14η αγωνιστική
ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ - ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Αναβολή
ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ - ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 3-0 α.α.
ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 7-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: