Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Ένα σπουδαίο ταλέντο στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Ο πρωταθλητισμός, πρωταθλητισμός, αλλά η επένδυση και η εμπιστοσύνη στους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, είναι απαράβατος κανόνας τα τελευταία χρόνια για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.
Ο 16χρονος πολυσύνθετος πελλιώτης μέσος Γιάννης Πολυχρονόπουλος, από σήμερα ανήκει στο ρόστερ της περσινής δευτεραθλήτριας ομάδας της Α1 ερασιτεχνικής της Ε.Π.Σ. Πέλλας. Γνωστός και μη εξαιρετέος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας κυρίως στα τμήματα υποδομών, έχει απασχολήσει κατά καιρούς και ομάδες εθνικών κατηγοριών, ενώ δεν ήταν λίγες και οι ομάδες από τον νομό Πέλλας, που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του κι αυτή την μεταγραφική περίοδο.
Οι διακρίσεις ατομικές και ομαδικές πολλές παρά το νεαρό της ηλικίας, τόσο με την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών τις «ποδοσφαιρικές προδιαγραφές» της οποίας γνωρίζουν όλοι, κι από την οποία και μεταπηδά στον Μ.Α. Πέλλας, όσο και με τις μικτές της Ε.Π.Σ. Πέλλας, στις οποίες αποτέλεσε βασικό στέλεχος με σημαντική προσφορά, δείχνοντας τα πολύ καλά στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του, κι αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος εκτός από το συναίσθημα που τον ώθησε να επιλέξει την ομάδα του χωριού του, γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι έρχεται σε μια ομάδα που θα του προσφέρει πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα, αλλά κυρίως ίσες και δίκαιες αγωνιστικές ευκαιρίες για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Η διοίκηση τον καλωσορίζει  και του εύχεται υγεία, με πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες στη νέα του ομάδα.

1 σχόλιο:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ είπε...

Ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος είναι σήμερα το μεγαλύτερο ταλέντο της Κεντρικής Μακεδονίας.Αυτήν την χρονία,όλοι θα συζητάνε για αυτόν καθώς η ποδοσφαιρική του αξία είναι για πολλά επίπεδα πάνω από την Α1.Επομένως,όλοι οι φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Πέλλας ας τον απολαύσουμε φέτος γιατί την επομένη χρονιά η μεταγραφή του σε μεγαλύτερη κατηγορία θεωρείται δεδομένη.