Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

«Μέσο» ανόδου απέκτησε ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας!

Μια δυνατή μεταγραφή για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας οριστικοποιήθηκε σήμερα, με την απόκτηση ενός ιδιαίτερα διακεκριμένου και αξιόλογου ποδοσφαιριστή.
Η υπόσχεση της διοίκησης για ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας παίρνει μέρα με τη μέρα σάρκα και οστά, αφού κινήθηκε γρήγορα και απέκτησε και τον 25χρονο αμυντικό μέσο Αντώνη Καρατζιά από το "Πάϊκο" Γουμένισσας. Ο ποδοσφαιριστής με πολύ καλό βιογραφικό και αρκετές διακρίσεις, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα παιδικά τμήματα του "Πάικου" Γουμένισσας, αλλά η εντυπωσιακή εξέλιξή του, τον έφερε σε νεαρή ηλικία βασικό στην πρώτη ομάδα. Η συνέχεια ήταν ραγδαία και εντυπωσιακή για τον νεαρό μέσο, αφού παράλληλα με τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, με το ταλέντο του κίνησε το ενδιαφέρον της ομάδας του Ηρακλή Αμπελοκήπων, που το ενέταξε άμεσα στο δυναμικό του, κατακτώντας μαζί, αρχικά, το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ και την πρώτη θέση στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου την περίοδο 2011-12 μέσω των μπαράζ ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην Δ' Εθνική το 2012-13, πετυχαίνοντας και την τρίτη συνεχόμενη άνοδο την επόμενη στη Γ΄ Εθνική! Η πολύ καλή του παρουσία, έδωσε την αφορμή στην ΑΠΕ Λαγκαδά στην συνέχεια, να τον αποκτήσει στο ρόστερ της για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, απ' όπου με το πέρας των σπουδών του και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επιστρέφει στην Γουμένισσα και το αγαπημένο του "Πάϊκο".
Ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας, που αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα της Πέλλας.
Η διοίκηση τον καλωσορίζει στον σύλλογο και του εύχεται υγεία, με ατομικές και ομαδικές διακρίσεις και επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: