Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Τα ατράνταχτα επιχειρήματα για τη μείωση των πλεονασμάτων

...φέτος μόνο θα μιλάμε για μείωση των πλεονασμάτων. Από του χρόνου η κουβέντα θα γίνεται για αύξηση των ελλειμμάτων
Τα ατράνταχτα επιχειρήματα με τα οποία θα πείσουμε τους εταίρους για τη μείωση των πλεονασμάτων είναι πολλά, είναι σοβαρά, είναι δομημένα.
Αν όμως αρχίσουν τα “μα και μου” υπάρχει και plan Β: μια ακόμη συστάδα λόγων που θα κάνουν τους δανειστές να συναινέσουν.
Αποκαλύπτουμε τη λίστα με τα μέτρα που υπάρχουν αν τα πράγματα στραβώσουν:
-Απειλούμε τους πιστωτές με σεισμούς (μέσω βουντού-βουντού και μιας καρφίτσας μαύρης) τόσο ισχυρούς, που η Μεσαιωνική Ευρώπη, θα γίνει παρελθόν, θα μείνει ότι είναι γραμμένο στα βιβλία και στο διαδίκτυο.
-Τους λέμε χαλαρά πως σκεφτόμαστε για ΥΠΟΙΚ το Γιάνη Βαρουφάκη, να του δώσουμε μια ευκαιρία να ξεδιπλώσει το όραμα του: μια συλλογική απορία για τη ζωή με κουπόνια και τα ντου στα όπου γης Νομισματοκοπεία μας έχει μείνει.
-Την κάνουμε με ελαφρά από τη ΕΕ. Αν μετά τη Βρετανία φύγει και η Ελλάδα η Ένωση γίνεται “Μέρκελ, Μακρόν & friends”, μια τελείως ηπειρωτική κατάσταση, που χάνει εντελώς το νησιωτικό, ναυτικό και ποντοπόρο χαρακτήρα της.
-Αλλάζουμε για αντίποινα τον Επίτροπο: αντί για Μαργαρίτη Σχοινά στέλνουμε Ζαφείρη Μελά
-Κλείνουμε τα σύνορα στον τουρισμό: από νησιά θα επιτρέπεται να επισκεφτούν μόνο το Ποντικονήσι, το Λαγονήσι και το Καρπενήσι.
-Τους καταριόμαστε να πάθουν όλοι οι κυνηγοί των γερμανικών και γαλλικών ομάδων τους στο Champions League, Φετφατζίδη.
-Σταματάμε τις εξαγωγές τροφίμων προς την ΕΕ, με άμεσο αντίκτυπο τη μείωση του προσδόκιμου ζωής, αφού θα τρώνε μόνο τις δικές τους σαβούρες.
-Αφήνουμε να εννοηθεί προς όλους τους ηγέτες πως πίσω από τις κρίσεις της Μέρκελ υπάρχει δάκτυλος και μπορεί και αυτοί να πάθουν τα ίδια, αν δεν είναι συνεργάσιμοι.
-Τέλος (δεν θα αποκαλύψουμε όλο το plan B για ευνόητους λόγους) ετοιμάζουμε εθνική καμπάνια για τη στήριξη της διεθνούς καριέρας της Πάολας, μια ακόμη περίπτωση καλλιτέχνιδος που αγνοούν επιδεικτικά τα ευρωπαϊκά charts.
Όπως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, φέτος μόνο θα μιλάμε για μείωση των πλεονασμάτων. Από του χρόνου η κουβέντα θα γίνεται για αύξηση των ελλειμμάτων.
Οι δανειστές είναι χαμένοι από χέρι, στο ιδιότυπο μπραντεφέρ, που έχει ήδη στηθεί.

Μικρός Οδυσσέας
Πηγή: emo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: