Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Coming soon... ο Ύμνος του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Έρχεται... Τι έρχεται σχεδόν έφτασε! Μέσα στον μήνα καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος θα ζήσει μια ιστορική στιγμή, που θα τον συνοδεύει θέλω να πιστεύω, σε όλη την ύπαρξή του. Πρόκειται για τον ύμνο της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού μας... Ένας ύμνος έπος, αντάξιος της ομάδας που ζει την καλύτερή της αγωνιστική περίοδο την τελευταία δεκαετία, αλλά πολύ περισσότερο βεβαίως, της ιστορίας αλλά και της καταγωγής της!
Η αλήθεια είναι ότι το δούλευα στο μυαλό μου εδώ και δύο χρόνια... Ήθελα αυτή η ομάδα να έχει μια ταυτότητα, μια υπόσταση, ένα «στίγμα» κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους! Να μπει με κάποιον τρόπο σε κάθε σπίτι της Πέλλας και όχι μόνο, είτε πρόκειται για φίλαθλη οικογένεια, είτε όχι. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου που όλοι εμείς δεν θα υπάρχουμε, ακόμα κι αν αυτή η ίδια ίσως να μην υπάρχει, να την μάθουν, να την γνωρίσουν και οι επόμενες γενιές... Το προσδιόριζα χρονικά στο τέλος της σεζόν 2019/2020, όταν και θα συμπλήρωνε τα 50 χρόνια επίσημης παρουσίας στην Ε.Π.Σ. Πέλλας. Κάτι η ευτυχής χρονική συγκυρία της συνάντησης κάποιων ανθρώπων, κάτι η ανυπομονησία του «αν μπορείς να κάνεις κάτι σήμερα, μην το αφήνεις για αύριο», κάτι η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο με την αναμενόμενη καθολική ανταπόκριση του κόσμου, κάτι «τα λόγια του παπά», με οδήγησαν να επισπεύσω την υλοποίηση αυτής της έμμονης ιδέας!
Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να γίνουν τόσο καλά, γιατί μιλάμε για εξαιρετικό αποτέλεσμα, αν δεν υπήρχε και δεν στήριζε με ότι του ήταν πρόσφορο και δυνατό αυτή την προσπάθεια, ο Λάζαρος Κ. Γκέτσιος, που ειλικρινά τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Αν δεν ήταν αυτός ίσως ακόμη να παρέμενε απλά μια φιλόδοξη ιδέα. Προσωπική μου άποψη ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ύμνους ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων της επικράτειας, ακόμα και επαγγελματικών! Ένας ύμνος αφιερωμένος σε όλους τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές διαχρονικά, που πέρασαν και τίμησαν(και τιμούν) την φανέλα αυτού του συλλόγου!
Η επαγγελματική ηχογράφηση έχει γίνει, το video clip έχει ετοιμαστεί, τα μέσα αποθήκευσης είναι εδώ, κι απομένουν κάποιες μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες, για να φτάσει στα χέρια, τα αυτιά και τα μάτια του κάθε Πελλιώτη. Ελπίζω να τα καταφέρουμε, κι αυτό να συμβεί ταυτόχρονα με την καλοκαιρινή εκδήλωση της ομάδας την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019. Coming Soon...

Δεν υπάρχουν σχόλια: