Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων κυπέλλου της Κυριακής

Το δεύτερο μέρος της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου ερασιτεχνών, διαδραματίσθηκε σήμερα στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Πέλλας με αγώνες από 6 ομίλους. Οι εκπλήξεις ούτε αυτή τη φορά έλειψαν στον θεσμό στον οποίο είναι κανόνας και όχι εξαίρεση, με ομάδες της Α1 αλλά και της Α' να προσγειώνονται «ανώμαλα» στην σκληρή πραγματικότητα των επίσημων αναμετρήσεων, γνωρίζοντας ήττες από κατώτερους θεωρητικά αντιπάλους. Φάσεις και γκολ από τον αγώνα Καρώτισσα - Μελίσσι.
«Θύματα» εκπλήξεων από ομάδες της Α1 έπεσαν το Μελίσσι στην Καρυώτισσα, το Ριζάρι στο Δαμιανό και η Ελπίδα Έδεσσας στην Άψαλο, με την τελευταία μάλιστα να γνωρίζει βαριά ήττα. Από ομάδες της Α' ο Πενταπλάτανος γνώρισε την ήττα από την Λεπτοκαρυά, αντίπαλοι και οι δύο της ομάδας μας στον 8ο όμιλο. Τις πιο ευρείες νίκες της ημέρας πέτυχαν η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Παλαίφυτο, ο Εθνικός Γιαννιτσών στο Αρσένι και οι Γαλατάδες στα Καλύβια. 
Στην Καρυώτισσα στο γειτονικό ντέρμπι σε παιχνίδι που παρακολουθήσαμε, μπορεί το θέαμα να ήταν δικαιολογημένα για πολλούς εποχιακούς λόγους σχετικά μέτριο με την ποιότητα απούσα και οι ανανεωμένοι φιλοξενούμενοι να είχαν την σχετική κατοχή και υπεροχή, όμως αυτοί που στο τέλος χαμογέλασαν ήταν οι έμπειροι και πιο αποτελεσματικοί γηπεδούχοι. Φάσεις δημιουργήθηκαν και ευκαιρίες χάθηκαν κι από τις δύο ομάδες, με τα πέντε συνολικά γκολ που επιτεύχθηκαν(τα 4 μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω βίντεο), να αποτελούν ίσως την «αποζημίωση» για τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Σκόρερ χρίστηκαν για τους γηπεδούχους που ανέτρεψαν την προσωρινά εις βάρος τους κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, οι Κουκουσιάρης(60'), Λιτοβολής αυτογκόλ(62') και Γκότσης(70'), με το τέρμα του τελευταίου να ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, αφού ο δεύτερος βοηθός Ζιώγλης το υπέδειξε από 100% λανθασμένη θέση μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής(δυστυχώς είναι και το μοναδικό τέρμα που δεν «συνελήφθη» από την κάμερα)! Προσωπική άποψη χωρίς να αθωώνω τον βοηθό για την αυθαίρετη υπόδειξη, είναι ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή μετά την ασταθή απόκρουση του Μαντζούκη. Δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Μουρουζίδη στο πρώτο ημίχρονο. Για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν στο ημίχρονο σκόραραν, οι Κυζιρίδης(35') και Ζούζουλας(90').
Ενός λεπτού σιγή λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στην μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού διαιτητή Μίλτση Γιώργου.
Όλα τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής ημέρας:
Μια προσφορά του

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ1η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 0-3

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 4-1
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 1-5
Μ.ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 2-1

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 0-4
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 0-5
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 3-2

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - 6ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 2-1
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-5
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 1-0

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - 7ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΑΕΚ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 3-2

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - 8ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1-2



Δεν υπάρχουν σχόλια: