Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Ανεβάζει κι άλλο τον «πήχυ» με ηχηρή μεταγραφή ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Λίγο πριν την λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας είναι σε θέση να ανακοινώσει μια ηχηρή για τα ερασιτεχνικά δεδομένα του νομού μεταγραφή...
Ο νεαρός αμυντικός μέσος μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού Νίκος Ιωσηφίδης, προσθέτει από σήμερα ακόμη περισσότερη δύναμη και ποιότητα στο ρόστερ της Πέλλας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή «κόσμημα» για τα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού, τόσο για το πληθωρικό ποδοσφαιρικό του ταλέντο, όσο και για τον ηθικό και σεμνό χαρακτήρα του.
Ο Νίκος Ιωσηφίδης που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα διακρινόμενος με την ΑΑΓ, πριν μεταγραφεί την περίοδο του 2016/17 στην ομάδα της Πέλλας και με την αξιόλογη αγωνιστική παρουσία του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κεντρίσει το ενδιαφέρον της ομάδας της Έδεσσας που τον απέκτησε την επόμενη χρονιά, στην προσπάθεια της για «αναρρίχηση» στις εθνικές κατηγορίες. Λόγω ατυχιών και κακών συγκυριών, δεν κατάφερε να κάνει τις αναμενόμενες συμμετοχές, που η πορεία και τον ταλέντο του προδιέγραφαν. Η ομάδα της Πέλλας μαζί με τον προπονητή της Γιάννη Χαρπίδη στο διάστημα αυτό, δεν σταμάτησαν να δείχνουν σε κάθε ευκαιρία ζωηρό ενδιαφέρον και πίστη στην αξία του πληθωρικού ποδοσφαιριστή.
Έτσι μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, λόγω και προσωπικής επιλογής συνδυασμού σπουδών και ποδοσφαίρου, αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα της Πέλλας, ώστε να την βοηθήσει στην φετινή της φιλόδοξη προσπάθεια και ο ίδιος να επανέλθει άμεσα στους γνώριμους αγωνιστικούς ρυθμούς.
Η διοίκηση τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία, καλές σπουδές και πολλές επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές.



Δεν υπάρχουν σχόλια: