Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ο Μάκης Τοπάλης συνεχίζει με τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο Μάκης Τοπάλης μετά από ένα περίπου μήνα αγωνιστικής «περιπλάνησης» στα γήπεδα της ΕΠΣΜ, επέστρεψε στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας και ενσωματώθηκε άμεσα κάνοντας και την πρώτη προπόνηση σήμερα το απόγευμα.
Ο πολύτιμος νεαρός μέσος, πλήρης συμμετοχών με πολύ καλή παρουσία πέρυσι στο πρωτάθλημα, κι από τους πλέον διακρινόμενους στην αξιόλογη πορεία της ομάδας της Πέλλας, πρόλαβε λίγες συμμετοχές και με την ομάδα του Α.Ο. Καρδίας στην Α1 της ΕΠΣΜ, πριν αποφασίσει να επιστρέψει και πάλι άμεσα στην ομάδα της καρδιάς του, ώστε και με την δική του σημαντική συνδρομή, αυτή να καταφέρει τους υψηλούς φετινούς της στόχους. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της Πέλλας, πριν μεταγραφεί στην ομάδα της Θεσ/νίκης επιδιώκοντας τον «αρμονικότερο» συνδυασμό σπουδών και ποδοσφαίρου.
Περιχαρής η διοίκηση της Πέλλας, αφού πρόκειται για πολύ ικανό ποδοσφαιριστή με εξαίρετο ταλέντο και ήθος, τον καλοδέχεται και πάλι στην ομάδα και του εύχεται υγεία με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: